Dashcam razend populair

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • www.123carcam.nl

  Dat er een stijging is op dashcam’s is zeker te merken.
  Wij verkopen veel verschillende alleen je merkt toch dat de mensen voor de betere camera’s gaan.
  Al is dit voor de verzekering niet echt nodig, Mensen willen het ook normaal terug kunnen kijken en er over praten bij familie en vrienden
  En dan is goed beeld wel een verijsde al zeggen de klanten dat zelf.

  Ook rond de vakantie merken wij een stijging van verkoop, En dan willen ze al helemaal mooi beeld en natuurlijk ook voor als er onderweg wat gebeurt.
  Wat is er nou lastiger als je in het buitenland bent en er gebeurt je daar wat op de weg.
  niets is moeilijker om een politie te overtuigen dat je niet de schuldige bent.
  Maar aangezien je de taal niet of moeilijk kent verlies je het al snel tegen over de locos.
  Dan bied een dashcam echt een uitkomst.

 • www.minidashcam.nl

  Bij het kopen van een dashcam moet u zich goed afvragen wat voor u van belang is: wat is het voornaamste doel, wanneer gebruik ik de camera het meest en wat is mijn budget. Het voornaamste doel zal meestal zijn dat u veiligheidsopnames wilt maken vanuit uw auto, de kwaliteit van de opnames is dan meestal een kwestie van budget én de juiste keuze maken.
  Gebruikt u de dashcam vooral ‘s avonds of ‘s nachts? In dat geval is een dashcam met WDR functionaliteit (t.b.v. de optimalisatie van het weinige licht ’s avonds) zeker een goede keuze. Het aanbod dashcams is groot, de onderlinge verschillen zijn echter nog groter. Op onze website kunt u eenvoudig alle dashcams onderling vergelijken: alle verschillen worden overzichtelijk getoond in de product vergelijker. Heeft u toch nog vragen of persoonlijk advies nodig? Onze medewerkers hebben kennis van zaken en helpen u graag met een goed en passend advies.

Dashcam razend populair | Automotive Online

Dashcam razend populair

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • www.123carcam.nl

  Dat er een stijging is op dashcam’s is zeker te merken.
  Wij verkopen veel verschillende alleen je merkt toch dat de mensen voor de betere camera’s gaan.
  Al is dit voor de verzekering niet echt nodig, Mensen willen het ook normaal terug kunnen kijken en er over praten bij familie en vrienden
  En dan is goed beeld wel een verijsde al zeggen de klanten dat zelf.

  Ook rond de vakantie merken wij een stijging van verkoop, En dan willen ze al helemaal mooi beeld en natuurlijk ook voor als er onderweg wat gebeurt.
  Wat is er nou lastiger als je in het buitenland bent en er gebeurt je daar wat op de weg.
  niets is moeilijker om een politie te overtuigen dat je niet de schuldige bent.
  Maar aangezien je de taal niet of moeilijk kent verlies je het al snel tegen over de locos.
  Dan bied een dashcam echt een uitkomst.

 • www.minidashcam.nl

  Bij het kopen van een dashcam moet u zich goed afvragen wat voor u van belang is: wat is het voornaamste doel, wanneer gebruik ik de camera het meest en wat is mijn budget. Het voornaamste doel zal meestal zijn dat u veiligheidsopnames wilt maken vanuit uw auto, de kwaliteit van de opnames is dan meestal een kwestie van budget én de juiste keuze maken.
  Gebruikt u de dashcam vooral ‘s avonds of ‘s nachts? In dat geval is een dashcam met WDR functionaliteit (t.b.v. de optimalisatie van het weinige licht ’s avonds) zeker een goede keuze. Het aanbod dashcams is groot, de onderlinge verschillen zijn echter nog groter. Op onze website kunt u eenvoudig alle dashcams onderling vergelijken: alle verschillen worden overzichtelijk getoond in de product vergelijker. Heeft u toch nog vragen of persoonlijk advies nodig? Onze medewerkers hebben kennis van zaken en helpen u graag met een goed en passend advies.