Schadelease biedt schadeherstel op krediet

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het idee is bedacht door Ronald Dinius en Rob Dekker van Autoschade Herstel Raalte.

Schadeherstelbedrijven die bij Schadelease zijn aangesloten bieden hun klanten aan om het herstel te laten financieren. Het herstelbedrijf stuurt dan de schadecalculatie en de acte van cessie naar de landelijke financieringsbank waarmee Schadelease een overeenkomst heeft.

Nadat de klant is gecontroleerd op kredietwaardigheid maakt de bank het schadebedrag over naar het herstelbedrijf zodat dat aan de slag kan. Met de klant sluit de bank een overeenkomst voor het terugbetalen van de lening.

Lees meer op Automotive Werkplaats.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Schadelease biedt schadeherstel op krediet | Automotive Online

Schadelease biedt schadeherstel op krediet

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het idee is bedacht door Ronald Dinius en Rob Dekker van Autoschade Herstel Raalte.

Schadeherstelbedrijven die bij Schadelease zijn aangesloten bieden hun klanten aan om het herstel te laten financieren. Het herstelbedrijf stuurt dan de schadecalculatie en de acte van cessie naar de landelijke financieringsbank waarmee Schadelease een overeenkomst heeft.

Nadat de klant is gecontroleerd op kredietwaardigheid maakt de bank het schadebedrag over naar het herstelbedrijf zodat dat aan de slag kan. Met de klant sluit de bank een overeenkomst voor het terugbetalen van de lening.

Lees meer op Automotive Werkplaats.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.