Dispatch lanceert systeem ruitschademanagement

Redactie Redactie
• Laatste update:

Na de dekkingscontrole kan de gespecificeerde factuur voor de herstelactiviteiten worden ingevoerd. Net als bij carrosserieschades worden controles op de factuur real-time uitgevoerd, zodat het herstelbedrijf direct weet of de factuur akkoord is. Na fiattering in Dispatch Glas wordt de factuur vervolgens automatisch doorgekoppeld naar de betreffende verzekeraar en betaald.

Transparantie
Volgens directeur Eric ten Bensel van Dispatch Nederland speelt het nieuwe systeem in op de vraag van verzekeraars naar meer transparantie en efficiency in de ruitherstelmarkt. Hij laat weten dat het systeem in de komende maanden wordt uitgerold onder de andere ruitschadeherstelketens, zoals Carglass, Glasgarage en Kwik-fit. “Zij zijn op dit moment bezig om hun systemen in te richten. Ook gaan alle verzekeraars die op dit moment al werken met Dispatch (onder meer Achmea en Univé, red) binnenkort over op het systeem.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Dispatch lanceert systeem ruitschademanagement | Automotive Online

Dispatch lanceert systeem ruitschademanagement

Redactie Redactie
• Laatste update:

Na de dekkingscontrole kan de gespecificeerde factuur voor de herstelactiviteiten worden ingevoerd. Net als bij carrosserieschades worden controles op de factuur real-time uitgevoerd, zodat het herstelbedrijf direct weet of de factuur akkoord is. Na fiattering in Dispatch Glas wordt de factuur vervolgens automatisch doorgekoppeld naar de betreffende verzekeraar en betaald.

Transparantie
Volgens directeur Eric ten Bensel van Dispatch Nederland speelt het nieuwe systeem in op de vraag van verzekeraars naar meer transparantie en efficiency in de ruitherstelmarkt. Hij laat weten dat het systeem in de komende maanden wordt uitgerold onder de andere ruitschadeherstelketens, zoals Carglass, Glasgarage en Kwik-fit. “Zij zijn op dit moment bezig om hun systemen in te richten. Ook gaan alle verzekeraars die op dit moment al werken met Dispatch (onder meer Achmea en Univé, red) binnenkort over op het systeem.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.