EV’s boosten werkgelegenheid

Redactie Redactie
• Laatste update:

In het onderzoeksrapport ‘Verzilvering verdienpotentieel elektrisch vervoer’ van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), blijkt dat elektrisch vervoer in 2014 naar schatting 3.200 banen opleverde. Dat is een groei van de werkgelegenheid van 25 procent in deze sector in vergelijking met 2013.

Bedrijven in de EV-sector waren in 2014 goed voor 820 miljoen euro aan productie en 260 miljoen euro toegevoegde waarde aan de Nederlandse economie. Dit jaar opende Tesla een tweede productiefaciliteit in Tilburg.

Lees meer op Fleet&Mobility

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.