Wiebes slaat goede weg in, vindt Bovag

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Eduard Pijl

    Haha, marktverstoring ? Deze hypocriete overheid doet niets anders dan de markt verstoren. Is dat niet door het er maar op los belasten dan wel door het continue veranderen van de regels. Deze overheid is het probleem met haar Verstikkende, Verlammende en Demotiverende beleid. Als je geldharken al beleid kunt noemen. En laten we eerlijk zijn : aan duurzaamheid heeft deze overheid een broertje dood. Dat brengt namelijk niet voldoende belastinggeld op. Beter is het om overdreden af te schrijven , weg te gooien en of exporteren en natuurlijk nieuw te kopen.

  • Eduard Pijl

    En geloof het of niet: Die BPM zal nooit verdwijnen. Het zal hoogstens op een andere wijze binnengeharkt worden. Daar hebben we al genoeg voorbeelden van in de vorm van het bezit belasten (en maar leuteren over “de gebruiker/vervuiler betaalt”. Ook de administratiekosten bij boetes (dankzij onze demente bejaarde). Daarbij doet deze overheid haar stinkende best de belastingen in het algemeen en autobelastingen in het bijzonder zo ondoorzichtig mogelijk te maken opdat niemand nog enig verband ziet tussen de belastinginkomsten en de daarbij behorende uitgaven. Want niets kan eenvoudig in dit land. Dat hebben we gezien met de grijs kentekenauto regeling (dan de ramen blinderen en toen het dak omhoog) en al het eindeloos domme gedifferentieer.