Belgische Minister Milquet wil babes weg van autosalons

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Jean Marie

  Vlaams Minister??? Milquet, of Madame Non, zoals ze ook genoemd wordt sinds zij een belangrijk aandeel heeft in het wereldrecord “langste regeringsvorming” is een federaal minister binnenlandse zaken van Waalse origine. Ze spreekt iets beter Vlaams dan Di Rupo als dat een plus mag zijn. Alsof er niets beter te doen valt dan zich bezig te houden met deze flauwe kul.

 • Luc Baetens

  Madame Non zou zich beter bezighouden met zaken die er echt toe doen. Belgische politiek op zijn best.

 • Monique Bakx

  Volgens mij kopen / rijden / bezitten net zoveel vrouwen als mannen een auto, dus een herbezinning op deze (nog steeds masculiene) branche is meer dan welkom.

Belgische Minister Milquet wil babes weg van autosalons | Automotive Online

Belgische Minister Milquet wil babes weg van autosalons

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Jean Marie

  Vlaams Minister??? Milquet, of Madame Non, zoals ze ook genoemd wordt sinds zij een belangrijk aandeel heeft in het wereldrecord “langste regeringsvorming” is een federaal minister binnenlandse zaken van Waalse origine. Ze spreekt iets beter Vlaams dan Di Rupo als dat een plus mag zijn. Alsof er niets beter te doen valt dan zich bezig te houden met deze flauwe kul.

 • Luc Baetens

  Madame Non zou zich beter bezighouden met zaken die er echt toe doen. Belgische politiek op zijn best.

 • Monique Bakx

  Volgens mij kopen / rijden / bezitten net zoveel vrouwen als mannen een auto, dus een herbezinning op deze (nog steeds masculiene) branche is meer dan welkom.