VVD spreekt zich uit tegen ev

Redactie Redactie
• Laatste update:

Groene stroom als oplossing voor dit probleem noemt Leegte desgevraagd `flauwekul`. “De VVD is niet voor het stimuleren van techniek, maar voor het stimuleren van een doel. Als dat doel minder CO2-uitstoot is, moet je kijken hoe dat doel bereikt kan worden en niet aan symboolpolitiek gaan doen.”

Green Deal
Het kabinet wil dat in 2025 een miljoen elektrische auto’s rondrijden in Nederland. Dat staat beschreven in de nieuwe milieuplannen Green Deal die gisteren zijn gepresenteerd. In het Green Deal principe stapt het kabinet af van het subsidiëren van groene initiatieven. In plaats daarvan gaat de overheid ondernemers, burgers en mede-overheden helpen bij het ontwikkelen van groene initiatieven door bijvoorbeeld wet- en regelgeving te versoepelen en informatie te leveren.

Leegte vindt Green Deal een goede ontwikkeling maar hij ziet geen heil in het stimuleren van elektrisch rijden.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

VVD spreekt zich uit tegen ev | Automotive Online

VVD spreekt zich uit tegen ev

Redactie Redactie
• Laatste update:

Groene stroom als oplossing voor dit probleem noemt Leegte desgevraagd `flauwekul`. “De VVD is niet voor het stimuleren van techniek, maar voor het stimuleren van een doel. Als dat doel minder CO2-uitstoot is, moet je kijken hoe dat doel bereikt kan worden en niet aan symboolpolitiek gaan doen.”

Green Deal
Het kabinet wil dat in 2025 een miljoen elektrische auto’s rondrijden in Nederland. Dat staat beschreven in de nieuwe milieuplannen Green Deal die gisteren zijn gepresenteerd. In het Green Deal principe stapt het kabinet af van het subsidiëren van groene initiatieven. In plaats daarvan gaat de overheid ondernemers, burgers en mede-overheden helpen bij het ontwikkelen van groene initiatieven door bijvoorbeeld wet- en regelgeving te versoepelen en informatie te leveren.

Leegte vindt Green Deal een goede ontwikkeling maar hij ziet geen heil in het stimuleren van elektrisch rijden.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.