Extra subsidiegeld voor retrofit-inbouw

Redactie Redactie
• Laatste update:

500 gepasseerd. Hierdoor is inmiddels zo’n 15 van de 20 miljoen euro die voor dit jaar was vrijgegeven, opgesoupeerd.
Door onder meer de aangekondigde inbouwacties van ING Car Lease en Athlon, goed voor tienduizenden filters, was er extra geld nodig. “We geven het beschikbare budget altijd in etappes vrij”, zegt een woordvoerder van Sentenovem. “Zo kunnen we ingrijpen als we de subsidie op een andere manier willen vormgeven. Nu is besloten dat voor de nieuwe 20 miljoen euro het subsidiebedrag voorlopig blijft staan op 500 euro per filter.” Zodra ook deze extra 20 miljoen euro op is, komt nog een keer eenzelfde bedrag vrij. “Het kan wel zijn dat de voorwaarden dan gewijzigd worden, of dat het subsidiebedrag per filter omlaag gaat.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Extra subsidiegeld voor retrofit-inbouw | Automotive Online

Extra subsidiegeld voor retrofit-inbouw

Redactie Redactie
• Laatste update:

500 gepasseerd. Hierdoor is inmiddels zo’n 15 van de 20 miljoen euro die voor dit jaar was vrijgegeven, opgesoupeerd.
Door onder meer de aangekondigde inbouwacties van ING Car Lease en Athlon, goed voor tienduizenden filters, was er extra geld nodig. “We geven het beschikbare budget altijd in etappes vrij”, zegt een woordvoerder van Sentenovem. “Zo kunnen we ingrijpen als we de subsidie op een andere manier willen vormgeven. Nu is besloten dat voor de nieuwe 20 miljoen euro het subsidiebedrag voorlopig blijft staan op 500 euro per filter.” Zodra ook deze extra 20 miljoen euro op is, komt nog een keer eenzelfde bedrag vrij. “Het kan wel zijn dat de voorwaarden dan gewijzigd worden, of dat het subsidiebedrag per filter omlaag gaat.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.