Frans Ober volgt Arie Hartog op als directeur van Noteboom

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
Frans Ober was voorheen algemeen directeur van VMD Groep. (Foto: Autobinck)

Frans Ober is per 1 december aangesteld als de nieuwe algemeen directeur van Autobedrijf Noteboom, dealer van Hyundai, Mitsubishi, Citroën en DS met vestigingen in Rotterdam, Spijkenisse en Barendrecht. Hij volgt Arie Hartog op, die met pensioen gaat. Dit meldt Autobinck Group, waar Noteboom toe behoort. 

Frans Ober was algemeen directeur van BMW- en Mini-dealer VMD Groep, dat Autobinck eind oktober heeft verkocht aan Dusseldorp Automotive. “Deze nieuwe aanstelling binnen Autobinck is een mooie stap en betreft een interessante en uitdagende functie”, vertelt Ober. “Ik kijk ernaar uit om het succesvolle beleid van Arie voort te zetten.”Vorig jaar kocht Noteboom Motorhuis Rotterdam (Citroën en DS.

“Frans Ober is een automotive retailer in hart en nieren en werkt al negen jaar binnen Autobinck Group”, vertelt Niek Hertsenberg, ceo van Autobinck Car Distribution & Retail (ACDR). “Hij is een goed bestuurder en ervaren contractpartner voor importeurs. Voor ons is hij dan ook de ideale opvolger van Arie Hartog. Zijn kennis en ervaring zijn zeer waardevol voor de organisatie.”

Arie Hartog werkte al sinds 1987 voor Noteboom. “Dankzij Hartog zijn de dealeractiviteiten in de regio Rotterdam tot stand gekomen”, stelt Hertsenberg. “Iedereen kent hem daar en hij heeft de zaken altijd gerund als ware het zijn eigen ondernemingen. Een mooie staat van dienst met goede resultaten.” 

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

Frans Ober volgt Arie Hartog op als directeur van Noteboom | Automotive Online

Frans Ober volgt Arie Hartog op als directeur van Noteboom

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
Frans Ober was voorheen algemeen directeur van VMD Groep. (Foto: Autobinck)

Frans Ober is per 1 december aangesteld als de nieuwe algemeen directeur van Autobedrijf Noteboom, dealer van Hyundai, Mitsubishi, Citroën en DS met vestigingen in Rotterdam, Spijkenisse en Barendrecht. Hij volgt Arie Hartog op, die met pensioen gaat. Dit meldt Autobinck Group, waar Noteboom toe behoort. 

Frans Ober was algemeen directeur van BMW- en Mini-dealer VMD Groep, dat Autobinck eind oktober heeft verkocht aan Dusseldorp Automotive. “Deze nieuwe aanstelling binnen Autobinck is een mooie stap en betreft een interessante en uitdagende functie”, vertelt Ober. “Ik kijk ernaar uit om het succesvolle beleid van Arie voort te zetten.”Vorig jaar kocht Noteboom Motorhuis Rotterdam (Citroën en DS.

“Frans Ober is een automotive retailer in hart en nieren en werkt al negen jaar binnen Autobinck Group”, vertelt Niek Hertsenberg, ceo van Autobinck Car Distribution & Retail (ACDR). “Hij is een goed bestuurder en ervaren contractpartner voor importeurs. Voor ons is hij dan ook de ideale opvolger van Arie Hartog. Zijn kennis en ervaring zijn zeer waardevol voor de organisatie.”

Arie Hartog werkte al sinds 1987 voor Noteboom. “Dankzij Hartog zijn de dealeractiviteiten in de regio Rotterdam tot stand gekomen”, stelt Hertsenberg. “Iedereen kent hem daar en hij heeft de zaken altijd gerund als ware het zijn eigen ondernemingen. Een mooie staat van dienst met goede resultaten.” 

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.