Hans Coffeng vertrekt bij CED Groep

Jeroen Vos Jeroen Vos
Hans Coffeng, ceo, vertrekt na 8 jaar bij CED Groep. (Foto: CED Groep)

Hans Coffeng (53) vertrekt op 1 maart als ceo van schademanamentbedrijf CED Groep. Hij vervulde deze functie de afgelopen 8 jaar. CED Groep gaat op zoek naar een opvolger. Zijn taken worden waargenomen door François Goffinet (coo) en Jan Willem Wolffenbuttel (cfo). Dat maakt het bedrijf bekend.

Onder leiding van Coffeng verbreedde CED van schade-expertise naar full-service schademanagement. Damien Lestang, lid van de Raad van Commissarissen en partner bij durfinvesteerder Blackfin Capital, kijkt terug op een constructieve samenwerking met Coffeng. “Hans heeft CED veel positief elan gegeven, naar zowel medewerkers als klanten. Zijn ingezette strategie en koers blijven onveranderd. Nu gaan we op zoek gaan naar een vervanger die CED de komende jaren naar de volgende fase kan leiden.”

Het is nog niet bekend waar Coffeng zijn loopbaan vervolgt.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.

Hans Coffeng vertrekt bij CED Groep | Automotive Online

Hans Coffeng vertrekt bij CED Groep

Jeroen Vos Jeroen Vos
Hans Coffeng, ceo, vertrekt na 8 jaar bij CED Groep. (Foto: CED Groep)

Hans Coffeng (53) vertrekt op 1 maart als ceo van schademanamentbedrijf CED Groep. Hij vervulde deze functie de afgelopen 8 jaar. CED Groep gaat op zoek naar een opvolger. Zijn taken worden waargenomen door François Goffinet (coo) en Jan Willem Wolffenbuttel (cfo). Dat maakt het bedrijf bekend.

Onder leiding van Coffeng verbreedde CED van schade-expertise naar full-service schademanagement. Damien Lestang, lid van de Raad van Commissarissen en partner bij durfinvesteerder Blackfin Capital, kijkt terug op een constructieve samenwerking met Coffeng. “Hans heeft CED veel positief elan gegeven, naar zowel medewerkers als klanten. Zijn ingezette strategie en koers blijven onveranderd. Nu gaan we op zoek gaan naar een vervanger die CED de komende jaren naar de volgende fase kan leiden.”

Het is nog niet bekend waar Coffeng zijn loopbaan vervolgt.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.