Managementshuffle Pon: Gerard Jansen (Audi) nieuwe directeur Fleetsales

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Jansen werkte tien jaar voor Audi Nederland. (Foto: Audi)

Audi Nederland-directeur Gerard Jansen is met ingang van mei de nieuwe directeur van Pon Business Mobility. Dat meldt Pon aan Automotive. Jansen volgt Bart Janssen op, die een sabbatical neemt en daarna zijn carrière buiten Pon vervolgt. Janssen begeleidde in de afgelopen jaren de ombouw van de divisie Fleetsales tot de afdeling Pon Business Mobility.

Jansen, die sinds 2009 directeur van Audi in Nederland was, wordt opgevolgd door Ferry Enders. Enders is nu nog managing director bij Pon Luxury Cars, de divisie die onder meer Bentley, Bugatti en Lamborghini verkoopt. Onder zijn leiding werd uitgebreid naar Maastricht en Keulen.

Enders wordt op zijn beurt opgevolgd door Paula Lenards. Lenards startte haar carrière bij BMW in Londen. In 1995 werd ze directeur Marketing & Communicatie en directielid bij Kroymans. In 2004 stapte ze over naar Ferrari-Maserati in Spanje en Portugal. Daarna werkte ze in Duitsland bij BMW AG als marketing manager voor Mini.

Sinds 2007 heeft ze een eigen consultancy-bedrijf, met klanten in de premium automobiel- en superjachten-industrie. Een van de klanten was de Duitse BMW- en Peugeot-dealer AHG Autohandelsgesellschaft.  

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Managementshuffle Pon: Gerard Jansen (Audi) nieuwe directeur Fleetsales | Automotive Online

Managementshuffle Pon: Gerard Jansen (Audi) nieuwe directeur Fleetsales

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Jansen werkte tien jaar voor Audi Nederland. (Foto: Audi)

Audi Nederland-directeur Gerard Jansen is met ingang van mei de nieuwe directeur van Pon Business Mobility. Dat meldt Pon aan Automotive. Jansen volgt Bart Janssen op, die een sabbatical neemt en daarna zijn carrière buiten Pon vervolgt. Janssen begeleidde in de afgelopen jaren de ombouw van de divisie Fleetsales tot de afdeling Pon Business Mobility.

Jansen, die sinds 2009 directeur van Audi in Nederland was, wordt opgevolgd door Ferry Enders. Enders is nu nog managing director bij Pon Luxury Cars, de divisie die onder meer Bentley, Bugatti en Lamborghini verkoopt. Onder zijn leiding werd uitgebreid naar Maastricht en Keulen.

Enders wordt op zijn beurt opgevolgd door Paula Lenards. Lenards startte haar carrière bij BMW in Londen. In 1995 werd ze directeur Marketing & Communicatie en directielid bij Kroymans. In 2004 stapte ze over naar Ferrari-Maserati in Spanje en Portugal. Daarna werkte ze in Duitsland bij BMW AG als marketing manager voor Mini.

Sinds 2007 heeft ze een eigen consultancy-bedrijf, met klanten in de premium automobiel- en superjachten-industrie. Een van de klanten was de Duitse BMW- en Peugeot-dealer AHG Autohandelsgesellschaft.  

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.