Peeters volgt Nijlunsing op als ceo Business Lease

Redactie Redactie
• Laatste update:

Peeters is sinds 2015 bij Business Lease Group werkzaam als algemeen directeur Nederland. In deze functie was hij onder andere verantwoordelijk voor de lancering van Privatelease.com. 

Nijlunsing heeft de afgelopen 11 jaar als ceo van Business Lease Group gewerkt. “Harm vertrekt op 1 oktober omdat hij toe is aan iets nieuws. Hij zal eerst gaan reizen en zich daarna toeleggen op commissariaten en het begeleiden van ondernemingen”, zegt Rolf Lauret, president van het bedrijf. “Wij zijn Harm zeer erkentelijk voor de uitbouw van de onderneming in Nederland en Centraal- en Oost Europa, en voor het klaarstomen van het bedrijf voor het digitale tijdperk. Wij betreuren zijn vertrek maar respecteren zijn besluit en wensen hem veel succes toe.”

Tussen 1 oktober en 1 december zal Dick van der Vis, chief financial officer, naast zijn eigen werkzaamheden als ceo functioneren. Deze maand overbrugging is nodig omdat er nog geen vervanging is voor Peeters.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.