Geelen (Fleetselect) begint voor zichzelf

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt hij aan Automotive.

Geelen is bij Fleetselect verantwoordelijk voor alle ict-processen. Met Geelen Projects richt hij zich op het implementeren en ondersteunen van de ict-processen voor occasionmanagement. “Ik weet uit ervaring dat het voor autobedrijven lastig is om de juiste focus te vinden in het occasionbeleid. Daardoor worden soms te complexe ict-systemen opgetuigd. Tegelijkertijd wordt de goudmijn aan data vaak alleen gebruikt om te analyseren en slechts beperkt om de ict-systemen slimmer te maken. Denk aan geautomatiseerde planning en intelligente (online) marketing.”

Rocket Science
Volgens Geelen is de handel in gebruikte auto’s niet simpel, maar het is ook geen rocket science. “Alle processen – financieel, operationeel en commercieel – zijn doorgaans goed te doorgronden. Door echt op de werkvloer mee te kijken en letterlijk naast de mensen te gaan zitten die het product aan de klant leveren, kom je snel tot implementatie van goede ideeën.”

Er wordt volgens Geelen te weinig Europees gedacht. Zo zijn veel marktanalyses en samenwerkingen nationaal ingestoken. “Natuurlijk zijn er taalbarrières, cultuurverschillen, fiscale en juridische verschillen, maar deze zijn te slechten en dan wordt je marktpotentieel veel groter omdat je op Europese schaal kunt werken.”

Het managementteam van Fleetselect bestaat naast Joop Geelen verder uit directeur Hans Kieft. De functie van salesmanager na het vertrek van Gerhard Prent naar Tevreden.nl, is nog vacant. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Geelen (Fleetselect) begint voor zichzelf | Automotive Online

Geelen (Fleetselect) begint voor zichzelf

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt hij aan Automotive.

Geelen is bij Fleetselect verantwoordelijk voor alle ict-processen. Met Geelen Projects richt hij zich op het implementeren en ondersteunen van de ict-processen voor occasionmanagement. “Ik weet uit ervaring dat het voor autobedrijven lastig is om de juiste focus te vinden in het occasionbeleid. Daardoor worden soms te complexe ict-systemen opgetuigd. Tegelijkertijd wordt de goudmijn aan data vaak alleen gebruikt om te analyseren en slechts beperkt om de ict-systemen slimmer te maken. Denk aan geautomatiseerde planning en intelligente (online) marketing.”

Rocket Science
Volgens Geelen is de handel in gebruikte auto’s niet simpel, maar het is ook geen rocket science. “Alle processen – financieel, operationeel en commercieel – zijn doorgaans goed te doorgronden. Door echt op de werkvloer mee te kijken en letterlijk naast de mensen te gaan zitten die het product aan de klant leveren, kom je snel tot implementatie van goede ideeën.”

Er wordt volgens Geelen te weinig Europees gedacht. Zo zijn veel marktanalyses en samenwerkingen nationaal ingestoken. “Natuurlijk zijn er taalbarrières, cultuurverschillen, fiscale en juridische verschillen, maar deze zijn te slechten en dan wordt je marktpotentieel veel groter omdat je op Europese schaal kunt werken.”

Het managementteam van Fleetselect bestaat naast Joop Geelen verder uit directeur Hans Kieft. De functie van salesmanager na het vertrek van Gerhard Prent naar Tevreden.nl, is nog vacant. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.