‘VW heeft voorlopig geen Piëch-opvolger nodig’

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Erik Deroost

    Indien dit waar is is VW een vogel voor de kat.Vakbonden zijn doorgaans de meest blokkerende organen. Osterlo wil werkgelegeneid behouden in Duitsland , hij wil niet dat VW performant is zodat het maximaal werkgelegenheid kan garanderen. En hij wil een eenheidsworst.

‘VW heeft voorlopig geen Piëch-opvolger nodig’ | Automotive Online

‘VW heeft voorlopig geen Piëch-opvolger nodig’

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Erik Deroost

    Indien dit waar is is VW een vogel voor de kat.Vakbonden zijn doorgaans de meest blokkerende organen. Osterlo wil werkgelegeneid behouden in Duitsland , hij wil niet dat VW performant is zodat het maximaal werkgelegenheid kan garanderen. En hij wil een eenheidsworst.