Directieshuffle bij BMW Nederland (update)

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt de importeur vandaag.

Ruitenbeek (foto) treedt toe tot de directie van Dusseldorp Automotive. Hij gaat leiding geven aan de vestiging in Zwolle. Zijn opvolger bij BMW, Chris Collet (42), is sinds 1996 werkzaam bij de importorganisatie. De laatste jaren was hij directeur Mini.
Buining (41) volgt Collet op als de nieuwe directeur Mini. Buining was sinds oktober 2010 als managing director verantwoordelijk voor de belangen van BMW Group in Finland. 

Oberink (45) begint in juli in de nieuwe functie van directeur sales channel development. Deze functie is ingericht om de positie van de retailorganisatie verder te versterken. Oberink werkt al sinds 1998 bij BMW, laatstelijk als verantwoordelijke voor BMW-i, het submerk van BMW dat duurzame en alternatieve mobiliteitsconcepten en producten vertegenwoordigt. Hij blijft deze functie bekleden naast zijn nieuwe job.

De directie van BMW Nederland bestaat vanaf juli verder uit Jan-Christiaan Koenders (algemeen directeur), Astrid Morf (directeur finance), Peter Haug (directeur marketing) en Evert de Vries (directeur aftersales).

Update:
Ruitenbeek wordt managing partner en neemt dus een belang in Dusseldorp. Dat bevestigt hij aan Automotive. Hoe groot dat belang is, vermeldt hij niet. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Directieshuffle bij BMW Nederland (update) | Automotive Online

Directieshuffle bij BMW Nederland (update)

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt de importeur vandaag.

Ruitenbeek (foto) treedt toe tot de directie van Dusseldorp Automotive. Hij gaat leiding geven aan de vestiging in Zwolle. Zijn opvolger bij BMW, Chris Collet (42), is sinds 1996 werkzaam bij de importorganisatie. De laatste jaren was hij directeur Mini.
Buining (41) volgt Collet op als de nieuwe directeur Mini. Buining was sinds oktober 2010 als managing director verantwoordelijk voor de belangen van BMW Group in Finland. 

Oberink (45) begint in juli in de nieuwe functie van directeur sales channel development. Deze functie is ingericht om de positie van de retailorganisatie verder te versterken. Oberink werkt al sinds 1998 bij BMW, laatstelijk als verantwoordelijke voor BMW-i, het submerk van BMW dat duurzame en alternatieve mobiliteitsconcepten en producten vertegenwoordigt. Hij blijft deze functie bekleden naast zijn nieuwe job.

De directie van BMW Nederland bestaat vanaf juli verder uit Jan-Christiaan Koenders (algemeen directeur), Astrid Morf (directeur finance), Peter Haug (directeur marketing) en Evert de Vries (directeur aftersales).

Update:
Ruitenbeek wordt managing partner en neemt dus een belang in Dusseldorp. Dat bevestigt hij aan Automotive. Hoe groot dat belang is, vermeldt hij niet. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.