Win kaartjes voor het Gastvrijheidscongres

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het programma start om 13.30 uur en is gericht op diverse branches, zoals automotive, zorg, retail en horeca. Onder de sprekers zijn enkele trainers op het gebied van gastvrijheid, aangevuld met praktijkcases door onder andere Alex van Hooff (directeur Burgers Zoo), Jeroen van der Veen (manager Van der Valk Hotel de Cantharel) en Lex van den Elsen (manager dealer development Louwman&Parqui).

Moeite met gastheerschap
Lammers hoopt met het congres de gastvrijheid naar een hoger niveau te kunnen tillen. “Ik heb zelf veel ervaring in de autobranche en weet dat veel autobedrijven moeite hebben met echt gastheerschap. Het gebeurt nog te vaak dat een klant lang moet wachten in de showroom, niet wordt nagebeld na een proefrit of niet als vaste klant wordt herkend. Nu ik via mijn adviesbureau ook in andere branches kom, valt me op dat de autobranche hierin niet uniek is. De wil is er zeker, maar het ontbreekt soms aan goede handvatten om deze wil om te zetten in daden. Daarom kent dit evenement een praktische insteek”, aldus Lammers.

Johan Lammers schreef eerder het boek `Wauw`, waarin hij organisaties aan de hand van praktijkvoorbeelden laat zien hoe ze hun klanttevredenheid kunnen vergroten, namelijk door een gastvrijere aanpak.

Prijsvraag: win een kaartje naar het event
Voor het evenement is drie keer een vrijkaart (ter waarde van 236 euro per stuk) beschikbaar gesteld voor diegenen die het beste antwoord geven op de vraag: 
Hoeveel procent van de consumenten ervaart verkopers in de retail als onverschillig?

U kunt uw reactie via de reactiemodule onder dit bericht invoeren. De drie personen die het dichtst bij het juiste antwoord zitten, krijgen een kaartje. Als meer dan drie mensen het goede antwoord geven, worden de kaartjes vergeven aan degene die het eerst heeft geantwoord. Uiteraard kun je alleen winnen als je abonnee bent van Automotive.

[Deze actie is inmiddels verlopen. U kunt niet meer inzenden – de winnaars krijgen zo spoedig mogelijk bericht]

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.