Marktplaats: meer aandacht voor autobedrijven

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Voorheen was de zoekfunctie hetzelfde als die voor bijvoorbeeld tuinmeubels, met één zoekscherm”, zegt Dick Gorris, manager automotive bij Marktplaats. De autopagina van Marktplaats gaat zo steeds meer lijken op die van concurrenten als Autotrack en Autotrader, die al langer een uitgebreide zoekfunctie bieden. De nieuwe zoekfuncties zijn dan ook mede bedoeld om ervoor te zorgen dat professionele aanbieders zich beter kunnen onderscheiden van de particuliere.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Marktplaats: meer aandacht voor autobedrijven | Automotive Online

Marktplaats: meer aandacht voor autobedrijven

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Voorheen was de zoekfunctie hetzelfde als die voor bijvoorbeeld tuinmeubels, met één zoekscherm”, zegt Dick Gorris, manager automotive bij Marktplaats. De autopagina van Marktplaats gaat zo steeds meer lijken op die van concurrenten als Autotrack en Autotrader, die al langer een uitgebreide zoekfunctie bieden. De nieuwe zoekfuncties zijn dan ook mede bedoeld om ervoor te zorgen dat professionele aanbieders zich beter kunnen onderscheiden van de particuliere.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.