Water Kit

Steven Don Steven Don
Ron Roks

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Ruth Jacobus

  Ik vind niet dat we dit belachelijk moeten maken maar serieus moeten nemen de kennis zit niet alleen in het Westen maar misschien juist ja de wijzen komen uit het Oosten dus een beetje respect zou wel op zijn plaats zijn ipv als het westen neerbuigend neer te kijken op deze volkeren en mensen wie weet zit er iets goeds bij.

 • Evert Haar

  Perpetuum Mobile(e) klopt niet, er zal steeds water toegevoegd moeten worden als brandstof. Maar verder zou je er zeker in kunnen geloven, door electrolyse kun je waterstof winnen en als brandstof gebruiken. Door een dynamo te ontwikkelen met een hoog rendement kun je voldoende stroom opwekken om de electrolyse uit te voeren.

Water Kit | Automotive Online

Water Kit

Martijn Roede Martijn Roede
Ron Roks

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Ruth Jacobus

  Ik vind niet dat we dit belachelijk moeten maken maar serieus moeten nemen de kennis zit niet alleen in het Westen maar misschien juist ja de wijzen komen uit het Oosten dus een beetje respect zou wel op zijn plaats zijn ipv als het westen neerbuigend neer te kijken op deze volkeren en mensen wie weet zit er iets goeds bij.

 • Evert Haar

  Perpetuum Mobile(e) klopt niet, er zal steeds water toegevoegd moeten worden als brandstof. Maar verder zou je er zeker in kunnen geloven, door electrolyse kun je waterstof winnen en als brandstof gebruiken. Door een dynamo te ontwikkelen met een hoog rendement kun je voldoende stroom opwekken om de electrolyse uit te voeren.