‘Politie doet inval bij autobedrijf in Winschoten’

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Inval autobedrijf Berlicum vanwege onderzoek witwassen en wapenhandel
Foto: Shutterstock (Foto: Shutterstock)

Politie en Douane hebben een inval gedaan bij een autobedrijf in Winschoten. Dat meldt het lokale medium Noordernieuws. Een woordvoerder van de politie laat aan het medium weten geen informatie te kunnen verstrekken. 

Het bedrijf handelt in occasions van duizend tot 40 duizend euro.  

Het OM en het bedrijf zijn om een reactie gevraagd.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

‘Politie doet inval bij autobedrijf in Winschoten’ | Automotive Online

‘Politie doet inval bij autobedrijf in Winschoten’

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Inval autobedrijf Berlicum vanwege onderzoek witwassen en wapenhandel
Foto: Shutterstock (Foto: Shutterstock)

Politie en Douane hebben een inval gedaan bij een autobedrijf in Winschoten. Dat meldt het lokale medium Noordernieuws. Een woordvoerder van de politie laat aan het medium weten geen informatie te kunnen verstrekken. 

Het bedrijf handelt in occasions van duizend tot 40 duizend euro.  

Het OM en het bedrijf zijn om een reactie gevraagd.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.