Showroomvraagprijzen blijven stijgen

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Foto: Shutterstock

De showroomvraagprijzen komen begin september weer hoger uit. De Autodata Occasion Index staat nu op 114,6. Vorig jaar september kwam de index uit op 102,5. De huidige stand is de hoogste stand sinds de start van de AOX in 2011. 

In augustus meldde Autotelex dat de hogere nieuwprijzen opnieuw een impuls geven aan de occasionprijzen.

De vraagprijzen van elektrische auto’s zijn het afgelopen jaar het hardst gestegen. Ten opzichte van september vorig jaar steeg de AOX van 84,6 naar 119,7. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Showroomvraagprijzen blijven stijgen | Automotive Online

Showroomvraagprijzen blijven stijgen

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Foto: Shutterstock

De showroomvraagprijzen komen begin september weer hoger uit. De Autodata Occasion Index staat nu op 114,6. Vorig jaar september kwam de index uit op 102,5. De huidige stand is de hoogste stand sinds de start van de AOX in 2011. 

In augustus meldde Autotelex dat de hogere nieuwprijzen opnieuw een impuls geven aan de occasionprijzen.

De vraagprijzen van elektrische auto’s zijn het afgelopen jaar het hardst gestegen. Ten opzichte van september vorig jaar steeg de AOX van 84,6 naar 119,7. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.