Autohandelaren verenigd in Dutch Car Traders

Redactie Redactie
• Laatste update:

Alle leden zijn actief in de b2b autohandel en vermarkten gezamenlijk ruim 65.000 auto’s per jaar. Autolease Alliance-directeur Arno Cloosterman is aangesteld als voorzitter.

Doelstellingen van de vereniging zijn het ondersteunen van de leden bij hun bedrijfsvoering en belangenbehartiging. De leden kunnen er terecht voor juridisch advies en raad over personeelsmanagement, claims, contracten en regelgeving.

De aangesloten autobedrijven zijn: Auto XL, Auto Roest, Autobedrijf Johan Meure, Jo van Aarle auto`s, In de Wal, Iva Bleiswijk, J. Ruinemans, Van Dam Auto`s, Van der Woude Auto`s, Van Dijk Dealer Occasions, Van Pelt, Veenhuizen Bedrijfsauto`s, Bleeker & De Jong, Nijland & Leussink, Dekkers & Krietemeijer en Beernink & De Bekker. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Autohandelaren verenigd in Dutch Car Traders | Automotive Online

Autohandelaren verenigd in Dutch Car Traders

Redactie Redactie
• Laatste update:

Alle leden zijn actief in de b2b autohandel en vermarkten gezamenlijk ruim 65.000 auto’s per jaar. Autolease Alliance-directeur Arno Cloosterman is aangesteld als voorzitter.

Doelstellingen van de vereniging zijn het ondersteunen van de leden bij hun bedrijfsvoering en belangenbehartiging. De leden kunnen er terecht voor juridisch advies en raad over personeelsmanagement, claims, contracten en regelgeving.

De aangesloten autobedrijven zijn: Auto XL, Auto Roest, Autobedrijf Johan Meure, Jo van Aarle auto`s, In de Wal, Iva Bleiswijk, J. Ruinemans, Van Dam Auto`s, Van der Woude Auto`s, Van Dijk Dealer Occasions, Van Pelt, Veenhuizen Bedrijfsauto`s, Bleeker & De Jong, Nijland & Leussink, Dekkers & Krietemeijer en Beernink & De Bekker. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.