Cars&Joy opent deuren in Leeuwarden en Waddinxveen

Redactie Redactie
• Laatste update:

De twee nieuwe Cars&Joy bedrijven doen zowel sales als aftersales. Beide bedrijven voeren naast de occasionformule ook een dealerschap: Mitsubishi in Leeuwarden en Kia in Waddinxveen. Volgens Jeroen de Boer van Auto De Boer in Leeuwarden bijten de twee merken elkaar niet en zullen ook zijn gebruikte Mitsubishi’s onder het Cars&Joy-label aan de man worden gebracht. “Wij kiezen hiervoor, dus willen we het zo helder mogelijk houden voor de klant. Niet allerlei verschillende occasionlabels voeren, maar één duidelijke uitstraling”, aldus De Boer.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.