Dealerholding Bourguignon neemt fietsenwinkel Lammert de Vries over

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
Bourguignon is dealer van Carver, Xbus en Evetta (foto: Bourguignon)

Per 1 november neemt dealerholding Bourguignon fietsenwinkel Lammert de Vries in Leeuwarden over, meldt het dealerbedrijf vandaag.

“Deze overname vormt voor Bourguignon een waardevolle  aanvulling op het huidige aanbod en ligt in lijn met de strategie om een compleet mobiliteitsaanbod te bieden,” aldus Ramon Bourguignon, directeur van gelijknamige bedrijf. “De winkel zal voorlopig in de huidige vorm blijven bestaan, onze ambitie is het vestigen  van een experience-center op onze mobiliteitscampus in Leeuwarden.” Bourguignon is dealer van Carver, Xbus en Evetta en actief in financieren en verzekeren. 

Niet de eerste 

Lammert de Vries biedt onder meer elektrische fietsen, stadsfietsen, mountainbikes en scooters van het  merk Vespa aan. Naast de verkoop en onderhoud van de verschillende merken waaronder Gazelle, is het bedrijf ook actief met verkoop van fietskleding en accessoires vanuit de winkel. Het familiebedrijf is actief in de mobiliteitssector met zijn met twee dealervestigingen, een leasemaatschappij, een verhuurbedrijf, een occasionbedrijf en een schadeherstelbedrijf.

Bourguignon is niet het eerste bedrijf dat in de fietsenbranche stapt; eerder nam Century Autogroep fietsenzaak Velodroom over, terwijl Pon Holdings zijn activiteiten in de fietsenmarkt ook al verder uitbreidde,

Dealerholding Bourguignon neemt fietsenwinkel Lammert de Vries over | Automotive Online

Dealerholding Bourguignon neemt fietsenwinkel Lammert de Vries over

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
Bourguignon is dealer van Carver, Xbus en Evetta (foto: Bourguignon)

Per 1 november neemt dealerholding Bourguignon fietsenwinkel Lammert de Vries in Leeuwarden over, meldt het dealerbedrijf vandaag.

“Deze overname vormt voor Bourguignon een waardevolle  aanvulling op het huidige aanbod en ligt in lijn met de strategie om een compleet mobiliteitsaanbod te bieden,” aldus Ramon Bourguignon, directeur van gelijknamige bedrijf. “De winkel zal voorlopig in de huidige vorm blijven bestaan, onze ambitie is het vestigen  van een experience-center op onze mobiliteitscampus in Leeuwarden.” Bourguignon is dealer van Carver, Xbus en Evetta en actief in financieren en verzekeren. 

Niet de eerste 

Lammert de Vries biedt onder meer elektrische fietsen, stadsfietsen, mountainbikes en scooters van het  merk Vespa aan. Naast de verkoop en onderhoud van de verschillende merken waaronder Gazelle, is het bedrijf ook actief met verkoop van fietskleding en accessoires vanuit de winkel. Het familiebedrijf is actief in de mobiliteitssector met zijn met twee dealervestigingen, een leasemaatschappij, een verhuurbedrijf, een occasionbedrijf en een schadeherstelbedrijf.

Bourguignon is niet het eerste bedrijf dat in de fietsenbranche stapt; eerder nam Century Autogroep fietsenzaak Velodroom over, terwijl Pon Holdings zijn activiteiten in de fietsenmarkt ook al verder uitbreidde,