Autobinck neemt aandeel in The New Motion

Redactie Redactie
• Laatste update:

De partijen maken niet bekend hoeveel procent van de aandelen Autobinck heeft gekocht. Ook hoeveel geld er in de hele investeringsronde is opgehaald, wil TNM niet kwijt.

Ook bestaande aandeelhouders en de oprichters hebben bijgedragen aan de investeringsronde. Het geld wordt onder meer gebruikt om uit te breiden in Frankrijk, Duitsland en het VK. TNM zegt daarbij in te spelen op de jaarlijks verdubbelende markt voor hybride en elektrische auto’s.

Ook in Nederland blijft TNM investeren, zegt Sander Ouwerkerk. directeur business development. “We willen onze activiteiten in Nederland verder uitbouwen. We zetten Nederland namelijk in als gidsland, de andere markten volgen.”

Acquisities
Autobinck heeft een moeilijk 2014 gehad maar verwacht dit jaar weer winstgroei te realiseren, onder meer door overnames. Het belang in The New Motion past in die strategie, waarbij wordt gefocust op `smart mobility.`

In Automotive 9, die morgen online te lezen is en zaterdag in druk verschijnt, doet Paul Zekhuis de Autobinck-strategie uit de doeken.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Autobinck neemt aandeel in The New Motion | Automotive Online

Autobinck neemt aandeel in The New Motion

Redactie Redactie
• Laatste update:

De partijen maken niet bekend hoeveel procent van de aandelen Autobinck heeft gekocht. Ook hoeveel geld er in de hele investeringsronde is opgehaald, wil TNM niet kwijt.

Ook bestaande aandeelhouders en de oprichters hebben bijgedragen aan de investeringsronde. Het geld wordt onder meer gebruikt om uit te breiden in Frankrijk, Duitsland en het VK. TNM zegt daarbij in te spelen op de jaarlijks verdubbelende markt voor hybride en elektrische auto’s.

Ook in Nederland blijft TNM investeren, zegt Sander Ouwerkerk. directeur business development. “We willen onze activiteiten in Nederland verder uitbouwen. We zetten Nederland namelijk in als gidsland, de andere markten volgen.”

Acquisities
Autobinck heeft een moeilijk 2014 gehad maar verwacht dit jaar weer winstgroei te realiseren, onder meer door overnames. Het belang in The New Motion past in die strategie, waarbij wordt gefocust op `smart mobility.`

In Automotive 9, die morgen online te lezen is en zaterdag in druk verschijnt, doet Paul Zekhuis de Autobinck-strategie uit de doeken.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.