ABS Amsterdam gaat auto’s voor Citroën repareren

Redactie Redactie
• Laatste update:

“De meeste personeelsleden die nu bij Citroën werken, komen bij de herstelbedrijven van ABS Amsterdam in loondienst. Twee gaan er met pensioen. Verder krijgen we van Citroën de benodigde fabrieksinformatie en onderdelen”, vertelt Martin Koordes van ABS Kaspers&Lotte, één van de initiatiefnemers van ABS Amsterdam.

Citroën Amsterdam blijft wel een loketfunctie voor zijn klanten vervullen. “Zij kunnen gewoon bij ons terecht, maar wij besteden het daadwerkelijke herstel uit”, aldus Raymond Crezee, directeur van Citroën Amsterdam. “De schademarkt is bezig met een efficiëncyslag. Er moet veel worden geïnvesteerd, maar de marges zijn laag. Dat betekent dat je grote volumes nodig hebt. Voor ons zijn de investeringen in schadeherstel daardoor niet langer rendabel.”

De kwaliteit van het herstel wordt in de nieuwe setting prima geborgd, zegt Crezee. “Onze medewerkers gaan mee over, ze maken gebruik van onze onderdelen en wij leveren de benodigde informatie.”

ABS Autoherstel is een samenwerkingsverband tussen ABS Splinter, ABS Pijnaker, ABS Le Mans, ABS Niesing, ABS Kaspers & Lotte en ABS Snijders.

ABS Amsterdam gaat auto’s voor Citroën repareren | Automotive Online

ABS Amsterdam gaat auto’s voor Citroën repareren

Redactie Redactie
• Laatste update:

“De meeste personeelsleden die nu bij Citroën werken, komen bij de herstelbedrijven van ABS Amsterdam in loondienst. Twee gaan er met pensioen. Verder krijgen we van Citroën de benodigde fabrieksinformatie en onderdelen”, vertelt Martin Koordes van ABS Kaspers&Lotte, één van de initiatiefnemers van ABS Amsterdam.

Citroën Amsterdam blijft wel een loketfunctie voor zijn klanten vervullen. “Zij kunnen gewoon bij ons terecht, maar wij besteden het daadwerkelijke herstel uit”, aldus Raymond Crezee, directeur van Citroën Amsterdam. “De schademarkt is bezig met een efficiëncyslag. Er moet veel worden geïnvesteerd, maar de marges zijn laag. Dat betekent dat je grote volumes nodig hebt. Voor ons zijn de investeringen in schadeherstel daardoor niet langer rendabel.”

De kwaliteit van het herstel wordt in de nieuwe setting prima geborgd, zegt Crezee. “Onze medewerkers gaan mee over, ze maken gebruik van onze onderdelen en wij leveren de benodigde informatie.”

ABS Autoherstel is een samenwerkingsverband tussen ABS Splinter, ABS Pijnaker, ABS Le Mans, ABS Niesing, ABS Kaspers & Lotte en ABS Snijders.