Dirk Barten neemt activiteiten Poelenburg over

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt dga Dirk Barten aan Automotive. Ongeveer de helft van de zestien medewerkers van Poelenburg gaat mee naar Barten. Barten is nu op zeven plaatsen actief met Hyundai.

Barten breidt hiermee opnieuw zijn Hyundai-activiteiten uit. Ten opzichte van begin 2013 is het bedrijf ongeveer verdubbeld in aantal vestigingen. Voor komend jaar staat er vooralsnog geen verdere uitbreiding gepland, wel overweegt Barten het toevoegen van een tweede merk.

De goede kant op
Voor Barten was 2013 een jaar waarin flink geschakeld werd. “We zijn flink gegroeid en hebben een schadebedrijf toegevoegd, waardoor we de voordelen van schaalgrootte hebben, maar dan wel gecombineerd met de persoonlijke benadering die bij ons past.”

Voor Barten is het te hopen dat Hyundai uit de verkoopdip komt van 2013. “Er is een nieuwe i10 en komt een nieuwe i20, dus wij zien het jaar positief tegemoet. Of we dit jaar terugkomen op het niveau van 25 duizend verkochte auto`s, verwacht ik niet, maar we maken hopelijk wel weer stappen de goede kant op”, aldus Barten.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Dirk Barten neemt activiteiten Poelenburg over | Automotive Online

Dirk Barten neemt activiteiten Poelenburg over

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt dga Dirk Barten aan Automotive. Ongeveer de helft van de zestien medewerkers van Poelenburg gaat mee naar Barten. Barten is nu op zeven plaatsen actief met Hyundai.

Barten breidt hiermee opnieuw zijn Hyundai-activiteiten uit. Ten opzichte van begin 2013 is het bedrijf ongeveer verdubbeld in aantal vestigingen. Voor komend jaar staat er vooralsnog geen verdere uitbreiding gepland, wel overweegt Barten het toevoegen van een tweede merk.

De goede kant op
Voor Barten was 2013 een jaar waarin flink geschakeld werd. “We zijn flink gegroeid en hebben een schadebedrijf toegevoegd, waardoor we de voordelen van schaalgrootte hebben, maar dan wel gecombineerd met de persoonlijke benadering die bij ons past.”

Voor Barten is het te hopen dat Hyundai uit de verkoopdip komt van 2013. “Er is een nieuwe i10 en komt een nieuwe i20, dus wij zien het jaar positief tegemoet. Of we dit jaar terugkomen op het niveau van 25 duizend verkochte auto`s, verwacht ik niet, maar we maken hopelijk wel weer stappen de goede kant op”, aldus Barten.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.