Autogroep Ursem Barten koopt Goldcar

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Edu Inen, Pieter Ursem en Dirk Barten (Foto: Ursem Barten)

Autogroep Ursem Barten heeft Hyundai- en Mitsubishi-dealer Goldcar in Amstelveen overgenomen. Dat meldt het bedrijf aan Automotive. Goldcar gaat vanaf vandaag door het leven als Autogroep Ursem Barten Amstelveen.

Goldcar werd in 1981 opgericht als Mitsubishi-dealer en is sinds 2007 ook Hyundai-dealer. De huidige directeur-eigenaar Edu Inen, die het bedrijf 20 jaar heeft geleid, gaat met pensioen.

Ursem Barten is in september ontstaan uit een fusie van Autobedrijf Dirk Barten en Autobedrijf Peter Ursem. Het is in aantal vestigingen de grootste Hyundai- en Mitsubishi-dealer van Nederland, zo blijkt uit de Automotive Dealerholding Top 60.Bekijk hier de Livestream met Pieter Ursem en Dirk Barten over de fusie.

Stijging

In de nieuwe Automotive Dealerholding Top 60, die vanaf nu te bestellen is, stijgt Autogroep Ursem Barten naar plek 34. Het bedrijf verkoopt dit jaar ruim tweeduizend nieuwe auto’s. Bestel de nieuwe Top 60 in de Automotive shop.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.

Autogroep Ursem Barten koopt Goldcar | Automotive Online

Autogroep Ursem Barten koopt Goldcar

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Edu Inen, Pieter Ursem en Dirk Barten (Foto: Ursem Barten)

Autogroep Ursem Barten heeft Hyundai- en Mitsubishi-dealer Goldcar in Amstelveen overgenomen. Dat meldt het bedrijf aan Automotive. Goldcar gaat vanaf vandaag door het leven als Autogroep Ursem Barten Amstelveen.

Goldcar werd in 1981 opgericht als Mitsubishi-dealer en is sinds 2007 ook Hyundai-dealer. De huidige directeur-eigenaar Edu Inen, die het bedrijf 20 jaar heeft geleid, gaat met pensioen.

Ursem Barten is in september ontstaan uit een fusie van Autobedrijf Dirk Barten en Autobedrijf Peter Ursem. Het is in aantal vestigingen de grootste Hyundai- en Mitsubishi-dealer van Nederland, zo blijkt uit de Automotive Dealerholding Top 60.Bekijk hier de Livestream met Pieter Ursem en Dirk Barten over de fusie.

Stijging

In de nieuwe Automotive Dealerholding Top 60, die vanaf nu te bestellen is, stijgt Autogroep Ursem Barten naar plek 34. Het bedrijf verkoopt dit jaar ruim tweeduizend nieuwe auto’s. Bestel de nieuwe Top 60 in de Automotive shop.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.