‘We maken een ontwrichtende verandering mee’

Redactie Redactie
• Laatste update:

Fransen is ervan overtuigd dat er nieuw soort ondernemers moet opstaan. “We maken een ontwrichtende verandering door. De markt gaat radicaal veranderen als gevolg van allerlei ontwikkelingen. En ondernemers moeten zich daar snel op aanpassen”, vertelt Fransen. “Ondernemers horen dat al lang en geloven het misschien niet eens meer, maar veranderingen in consumentengedrag, ict en internet, maken dat het huidige model onhoudbaar gaat worden.” 

Topmanagers
In de serie De bestuurdersstoel wordt tien weken lang elke week een topmanager uit de branche aan de tand gevoeld door journalisten van Automotive en Autokompas, te weten Luberto van Buiten, Jelle Heidstra en Bart Kuijpers. Het programma wordt mogelijk gemaakt door onderdelenleverancier Doyen Auto en informatieleverancier Buitenhuis Automotive

Elke dinsdag is er een nieuwe aflevering te zien via de website van Automotive en Autokompas.

Bekijk het programma hieronder.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

‘We maken een ontwrichtende verandering mee’ | Automotive Online

‘We maken een ontwrichtende verandering mee’

Redactie Redactie
• Laatste update:

Fransen is ervan overtuigd dat er nieuw soort ondernemers moet opstaan. “We maken een ontwrichtende verandering door. De markt gaat radicaal veranderen als gevolg van allerlei ontwikkelingen. En ondernemers moeten zich daar snel op aanpassen”, vertelt Fransen. “Ondernemers horen dat al lang en geloven het misschien niet eens meer, maar veranderingen in consumentengedrag, ict en internet, maken dat het huidige model onhoudbaar gaat worden.” 

Topmanagers
In de serie De bestuurdersstoel wordt tien weken lang elke week een topmanager uit de branche aan de tand gevoeld door journalisten van Automotive en Autokompas, te weten Luberto van Buiten, Jelle Heidstra en Bart Kuijpers. Het programma wordt mogelijk gemaakt door onderdelenleverancier Doyen Auto en informatieleverancier Buitenhuis Automotive

Elke dinsdag is er een nieuwe aflevering te zien via de website van Automotive en Autokompas.

Bekijk het programma hieronder.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.