Opel-dealer Juurlink sluit vestiging Emmen (update)

Redactie Redactie
• Laatste update:

De vestigingen in Coevorden en Hardenberg blijven open. “De financiële positie van de vestiging in Emmen is dusdanig verslechterd dat sluiting noodzakelijk is”, vertelde dga Arno Elting begin juli tegen Automotive.

Elting laat weten al een reeks aan maatregelen genomen te hebben, maar dat deze nog niet tot succes hebben geleid. Elting stelt dat de voortdurende economische onzekerheid noopte tot sluiting van de vestiging in Emmen. “Anders hadden we op termijn het faillissement moeten aanvragen.”

Er gaan zestien arbeidsplaatsen verloren door de sluiting. Onvermijdelijk, betoogt Elting. “Als we dit niet doen dan brengen we ook de werkgelegenheid van de andere vestigingen in gevaar.”

Juurlink ging begin dit jaar van start in Hardenberg

Het bedrijf is niet de eerste Opel-dealer die dit jaar in de problemen komt. Eerder liet Opel-dealer Lathouwers ook al twee vestigingen failliet gaan. Opel-dealer P.A. van der Kooij maakte gisteren (9 oktober) bekend drie dealervestigingen te sluiten.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Opel-dealer Juurlink sluit vestiging Emmen (update) | Automotive Online

Opel-dealer Juurlink sluit vestiging Emmen (update)

Redactie Redactie
• Laatste update:

De vestigingen in Coevorden en Hardenberg blijven open. “De financiële positie van de vestiging in Emmen is dusdanig verslechterd dat sluiting noodzakelijk is”, vertelde dga Arno Elting begin juli tegen Automotive.

Elting laat weten al een reeks aan maatregelen genomen te hebben, maar dat deze nog niet tot succes hebben geleid. Elting stelt dat de voortdurende economische onzekerheid noopte tot sluiting van de vestiging in Emmen. “Anders hadden we op termijn het faillissement moeten aanvragen.”

Er gaan zestien arbeidsplaatsen verloren door de sluiting. Onvermijdelijk, betoogt Elting. “Als we dit niet doen dan brengen we ook de werkgelegenheid van de andere vestigingen in gevaar.”

Juurlink ging begin dit jaar van start in Hardenberg

Het bedrijf is niet de eerste Opel-dealer die dit jaar in de problemen komt. Eerder liet Opel-dealer Lathouwers ook al twee vestigingen failliet gaan. Opel-dealer P.A. van der Kooij maakte gisteren (9 oktober) bekend drie dealervestigingen te sluiten.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.