Ford-dealer Tielemans sluit deuren

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens Wensink was Tielemans door “de aanhoudende crisis niet langer in staat om haar betalingsverplichting aan ons te voldoen.” In onderling overleg is daarna besloten om alle auto`s en onderdelen weg te halen bij Tielemans.

In de Gelderlander vertelt Henk Koetsier, directielid van Tielemans, dat de economische situatie leidde tot de sluiting van het bedrijf. Eigenaar Frank Tielemans gaat een nieuwe huurder voor het pand zoeken. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Ford-dealer Tielemans sluit deuren | Automotive Online

Ford-dealer Tielemans sluit deuren

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens Wensink was Tielemans door “de aanhoudende crisis niet langer in staat om haar betalingsverplichting aan ons te voldoen.” In onderling overleg is daarna besloten om alle auto`s en onderdelen weg te halen bij Tielemans.

In de Gelderlander vertelt Henk Koetsier, directielid van Tielemans, dat de economische situatie leidde tot de sluiting van het bedrijf. Eigenaar Frank Tielemans gaat een nieuwe huurder voor het pand zoeken. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.