Iveco stelt nieuwe algemeen directeur aan

Redactie Redactie
• Laatste update:

Vanhuffel neemt de taken over van Roland de Deyne die een jaar geleden als directeur was aangesteld bij Iveco. Volgens het bedrijf heeft De Deyne de organisatie in goed overleg verlaten en is hij een nieuwe uitdaging aangegaan bij de Belgische Iveco-dealer Eagle Trucks. 

____________________________________________________________

Feliciteer Guy Vanhuffel met een bloemetje.

Iveco stelt nieuwe algemeen directeur aan | Automotive Online

Iveco stelt nieuwe algemeen directeur aan

Redactie Redactie
• Laatste update:

Vanhuffel neemt de taken over van Roland de Deyne die een jaar geleden als directeur was aangesteld bij Iveco. Volgens het bedrijf heeft De Deyne de organisatie in goed overleg verlaten en is hij een nieuwe uitdaging aangegaan bij de Belgische Iveco-dealer Eagle Trucks. 

____________________________________________________________

Feliciteer Guy Vanhuffel met een bloemetje.