Baltus nieuwe directeur Fiat Group Netherlands

Redactie Redactie
• Laatste update:

Vanmiddag werd bekend dat Baltus (47) vertrekt bij Kia Nederland, waar hij sinds 2005 de scepter zwaaide.

Baltus wordt in Nederland verantwoordelijk voor de merken Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Fiat Professional, Abarth en Jeep.

In een reactie laat Baltus weten dat het een moeilijke beslissing was. “Na de opening van het nieuwe pand deze zomer had ik het gevoel dat mijn taak erop zat. Bij mijn nieuwe werkgever heb ik weer een nieuwe uitdaging gevonden.”

Bekijk morgen het Week in Beeld videojournaal voor een interview met Baltus. Week in Beeld is een gezamenlijke productie van Automotive en Autokompas._______________________________________________________

Feliciteer Cor Baltus met een bloemetje.   

Baltus nieuwe directeur Fiat Group Netherlands | Automotive Online

Baltus nieuwe directeur Fiat Group Netherlands

Redactie Redactie
• Laatste update:

Vanmiddag werd bekend dat Baltus (47) vertrekt bij Kia Nederland, waar hij sinds 2005 de scepter zwaaide.

Baltus wordt in Nederland verantwoordelijk voor de merken Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Fiat Professional, Abarth en Jeep.

In een reactie laat Baltus weten dat het een moeilijke beslissing was. “Na de opening van het nieuwe pand deze zomer had ik het gevoel dat mijn taak erop zat. Bij mijn nieuwe werkgever heb ik weer een nieuwe uitdaging gevonden.”

Bekijk morgen het Week in Beeld videojournaal voor een interview met Baltus. Week in Beeld is een gezamenlijke productie van Automotive en Autokompas._______________________________________________________

Feliciteer Cor Baltus met een bloemetje.