Dealereisen Fiat jagen Van Winsum naar Vakgarage

Redactie Redactie
• Laatste update:

Die was onhaalbaar”, aldus eigenaar Fred Fiks. We waren namelijk van plan op een andere locatie nieuw te bouwen maar wilden eerst dit pand verkopen. Omdat we in onderhandeling waren met een mogelijke koper, hebben we Fiat om meer tijd gevraagd, maar daar was de importeur niet toe bereid. Uiteindelijk besloten we op dit adres te blijven en wilden we de gevraagde aanpassingen doen. Maar van FGAN hoefde dat niet meer. De importeur heeft toen het dealerschap opgezegd.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Dealereisen Fiat jagen Van Winsum naar Vakgarage | Automotive Online

Dealereisen Fiat jagen Van Winsum naar Vakgarage

Redactie Redactie
• Laatste update:

Die was onhaalbaar”, aldus eigenaar Fred Fiks. We waren namelijk van plan op een andere locatie nieuw te bouwen maar wilden eerst dit pand verkopen. Omdat we in onderhandeling waren met een mogelijke koper, hebben we Fiat om meer tijd gevraagd, maar daar was de importeur niet toe bereid. Uiteindelijk besloten we op dit adres te blijven en wilden we de gevraagde aanpassingen doen. Maar van FGAN hoefde dat niet meer. De importeur heeft toen het dealerschap opgezegd.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.