Gaspedaalproblemen bij Alfa Romeo Giulietta

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Bert

  Verstandig van Wester om het zekere voor het onzekere te nemen. Maar het is pure Duitse “Automobilpolitik” of iets dergelijks. Waarom? Omdat ze bij Alfa, blijkens meerdere vergelijkende tests, eindelijk een auto hebben neergezet die een bedreiging (op punten is ie zelfs beter!) vormt voor de gevestigde Duitse orde. Maar of de consument dat ook begrijpt… (wil begrijpen). Ik heb wel een zwak voor Alfa, maar ook meer dan 10 jaar Audi/VW ervaring, dus redelijk objectieve kijk hierop…. maar dat terzijde.

 • Hans

  Het gaspedaal zou kunnen buigen bij een zijwaartse kracht van bijna 30 kg.
  Ik ben bang dat dan niet alleen bij Alfa maar ook bij andere merken het gaspedaal buigt… en daardoor ergens achter kan blijven haken (bv rempedaal).
  Dus een zeer dubieuze berichtgeving.

Gaspedaalproblemen bij Alfa Romeo Giulietta | Automotive Online

Gaspedaalproblemen bij Alfa Romeo Giulietta

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Bert

  Verstandig van Wester om het zekere voor het onzekere te nemen. Maar het is pure Duitse “Automobilpolitik” of iets dergelijks. Waarom? Omdat ze bij Alfa, blijkens meerdere vergelijkende tests, eindelijk een auto hebben neergezet die een bedreiging (op punten is ie zelfs beter!) vormt voor de gevestigde Duitse orde. Maar of de consument dat ook begrijpt… (wil begrijpen). Ik heb wel een zwak voor Alfa, maar ook meer dan 10 jaar Audi/VW ervaring, dus redelijk objectieve kijk hierop…. maar dat terzijde.

 • Hans

  Het gaspedaal zou kunnen buigen bij een zijwaartse kracht van bijna 30 kg.
  Ik ben bang dat dan niet alleen bij Alfa maar ook bij andere merken het gaspedaal buigt… en daardoor ergens achter kan blijven haken (bv rempedaal).
  Dus een zeer dubieuze berichtgeving.