Organisatoren Autosalon Rotterdam uit elkaar

Paul van den Bogaard Paul van den Bogaard
• Laatste update:

Akse nam de sales van de afgelopen drie edities van de Autosalon in Rotterdam voor zijn rekening en was ook betrokken bij de vierde editie, die voor dit jaar op de agenda staat. “Ik werd destijds gevraagd door Rotterdam Expo-Events om een evenement in Rotterdam te organiseren dat inspeelde op de AutoRAI die niet doorging. We hebben nu drie redelijk succesvolle edities gehad met in totaal zo’n 150 duizend bezoekers.”

Volgens Akse verschilden hij en de organisatie van de Autosalon van mening over de aanpak van het evenement “het leek het me daarom beter om er mee te stoppen”, aldus Akse.

Volgens Desiree Maas van Rotterdam Expo-Events gaan Akse en de Autosalon uit elkaar om een breder netwerk aan te kunnen spreken binnen de autobranche. “We gaan nu met een team van zes mensen de markt in om de Autosalon op de kaart te zetten.” Naast Maas en haar compagnon Bas Lodder zijn dat onder meer Octane-hoofdredacteur Ton Roks, de Rotterdamse politicus Helmich Richter en Alles op Wielen-directeur Paul Smaal.

Maas verwacht eind augustus de eerste merken bekend te kunnen maken die naar de show komen. 

Geplaatst in rubriek:
Paul van den Bogaard
Paul van den Bogaard

Paul ('77) werkt sinds 2011 bij Automotive en richt zich in het bijzonder op Automotive Werkplaats. In zijn vrije tijd sleutelt hij aan klassiekers.