Gertjan Sybrandi Mobiliteitsmanager van het jaar 2018

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Gertjan Sybrandi (r) ontvangt de prijs uit handen van Arjen Juurlink, de winnaar van vorig jaar.

Gerjan Sybrandi, hoofd facilitaire services en mobiliteit bij Stedin, is zojuist verkozen tot Mobiliteitsmanager van jaar 2018. Hij kreeg de prijs op het Fleet Mobility Live event, dat vandaag in de Rotterdamse Van Nelle fabriek wordt gehouden. Naast Sybrandi waren Eric Versluis (Rabobank) en het duo Randolph Delwel en Leen den Bakker (IBM) genomineerd voor deze prijs.Versluis werd “een hands-on vakman meteen duidelijke visie” genoemd door de jury, die ook constateerde dat “de twee verschillende karakters van Delwel en Den Bakker elkaar perfect aanvullen”.Lees op Fleet&Mobility een interview met Stedin over het nieuwe mobiliteitsbeleid, dat vooral draait om elektrisch rijden.

De vakjury prees Sybrandi als een “realistische bruggenbouwer die overzicht behoudt. Een goed luisteraar, met hoge gunfactor, die de verschillende belangen begrijpt, ook in situaties die weerstand oproepen tot resultaat komt”. Sybrandi werd ook verkozen vanwege zijn ambitieuze plannen rondom elektrisch rijden; in 2020 wil hij uisluitend volledig elektrische auto’s inzetten. Daarnaast is er vanaf begin dit jaar geen instroom meer van fossiele brandstof aangedreven auto’s.

De jury bestaat uit de vorige winnaar Arjen Juurlink (Friesland Campina), Daan Bieleveld (DSM), John de Gier (Siemens Nederland), Henk Winckens (Enexis), Martin Lans (VNF) en Sandra van Soest (Rabobank Nederland) en Ronald Postma (Syndesmo).

Lees op Fleet&Mobility meer over het beleid van Sybrandi.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.