Hotels.nl sponsort privélease Noordlease

Redactie Redactie
• Laatste update:

Voor Hotels.nl betreft het een marketingactie, alle auto`s worden bestickerd met het logo van het bedrijf. In ruil daarvoor draagt de boekingwebsite per contract `een paar tientjes per maand` bij. Verder blijft de hele operationele en financiële afhandeling een zaak van Noordlease.

De samenwerking met Noordlease is niet toevallig. “Beide bedrijven zijn in Groningen gevestigd. Natuurlijk is dit idee geïnspireerd op wat Mijndomein al aanbiedt, maar wij werden het al snel eens met Noordlease”, aldus Ard van Midlum van Hotels.nl.

Mijndomein
Remon Mocking, initiatiefnemer van Mijndomein, zegt in een reactie niet verbaasd te zijn. “Als je om je heen kijkt, zie je overal initiatieven ontstaan. We hebben niet het alleenrecht hierop.” Mijndomein biedt gesponsorde auto`s aan vanaf 199 euro. “Maar als je de voorwaarden erop nakijkt, kom je tot de conclusie dat we ongeveer even duur zijn. Dat komt bijvoorbeeld door de langere looptijd.” Mocking verwacht de strijd te winnen op transparantie.

In de nieuwe Automotive staat een artikel over de privélease initiatieven van Mijndomein en XLlease. Abonnees kunnen de nieuwe Automotive hier online lezen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Hotels.nl sponsort privélease Noordlease | Automotive Online

Hotels.nl sponsort privélease Noordlease

Redactie Redactie
• Laatste update:

Voor Hotels.nl betreft het een marketingactie, alle auto`s worden bestickerd met het logo van het bedrijf. In ruil daarvoor draagt de boekingwebsite per contract `een paar tientjes per maand` bij. Verder blijft de hele operationele en financiële afhandeling een zaak van Noordlease.

De samenwerking met Noordlease is niet toevallig. “Beide bedrijven zijn in Groningen gevestigd. Natuurlijk is dit idee geïnspireerd op wat Mijndomein al aanbiedt, maar wij werden het al snel eens met Noordlease”, aldus Ard van Midlum van Hotels.nl.

Mijndomein
Remon Mocking, initiatiefnemer van Mijndomein, zegt in een reactie niet verbaasd te zijn. “Als je om je heen kijkt, zie je overal initiatieven ontstaan. We hebben niet het alleenrecht hierop.” Mijndomein biedt gesponsorde auto`s aan vanaf 199 euro. “Maar als je de voorwaarden erop nakijkt, kom je tot de conclusie dat we ongeveer even duur zijn. Dat komt bijvoorbeeld door de langere looptijd.” Mocking verwacht de strijd te winnen op transparantie.

In de nieuwe Automotive staat een artikel over de privélease initiatieven van Mijndomein en XLlease. Abonnees kunnen de nieuwe Automotive hier online lezen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.