Travelcard verzorgt ook oplaadpunten

Redactie Redactie
• Laatste update:

Eerder maakte Travelcard het al mogelijk met de mobiliteitskaart elektriciteit af te nemen.

Zowel leasemaatschappijen en fleetowners als bedrijven en zakelijk rijders kunnen bij Travelcard terecht om een elektrisch oplaadpunt te laten plaatsen. Bij berijders is het daarbij ook mogelijk thuis gemaakte energiekosten via de kWh-meter te verrekenen.

“Omdat een deel van onze klanten elektrisch gaat rijden, bieden wij de noodzakelijke ondersteuning om dit op een betrouwbare en veilige manier te kunnen. De laadpunten van bedrijven en berijders kunnen nu via dezelfde tankpas, waar ook benzine mee kan worden afgerekend,  worden bediend. Niet onbelangrijk voor elektrische auto’s met range-extender die binnenkort in grote aantallen op de weg komen,” aldus Jan-Reint Vink, directeur van Travelcard. 

De prijs van een laadpaal varieert van enkele honderden tot duizenden euro`s, afhankelijk van of er infrastructuur moeten worden aangelegd. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Travelcard verzorgt ook oplaadpunten | Automotive Online

Travelcard verzorgt ook oplaadpunten

Redactie Redactie
• Laatste update:

Eerder maakte Travelcard het al mogelijk met de mobiliteitskaart elektriciteit af te nemen.

Zowel leasemaatschappijen en fleetowners als bedrijven en zakelijk rijders kunnen bij Travelcard terecht om een elektrisch oplaadpunt te laten plaatsen. Bij berijders is het daarbij ook mogelijk thuis gemaakte energiekosten via de kWh-meter te verrekenen.

“Omdat een deel van onze klanten elektrisch gaat rijden, bieden wij de noodzakelijke ondersteuning om dit op een betrouwbare en veilige manier te kunnen. De laadpunten van bedrijven en berijders kunnen nu via dezelfde tankpas, waar ook benzine mee kan worden afgerekend,  worden bediend. Niet onbelangrijk voor elektrische auto’s met range-extender die binnenkort in grote aantallen op de weg komen,” aldus Jan-Reint Vink, directeur van Travelcard. 

De prijs van een laadpaal varieert van enkele honderden tot duizenden euro`s, afhankelijk van of er infrastructuur moeten worden aangelegd. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.