Tokio zette rem op alliantie Renault-Nissan

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
Tokio zette rem op alliantie Renault-Nissan
Renault-Nissan-Mitsubishi, the world's leading automotive alliance, today announced the launch of Alliance Ventures, a new corporate venture capital fund that plans to invest up to billion to support open innovation over the next five years.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.