‘Audi dreigt met aangifte tegen oud-medewerker’

Redactie Redactie
Foto: Audi

Dat zegt Audi tegen zakenblad Handelsblatt.

Weiß advocaten beschuldigen Audi-ceo Rupert Stadler van voorkennis van het dieselschandaal. Stadler zou al vanaf 2012 afweten van dieselgate, ver voor de uitbraak van het schandaal in september 2015. Dit blijkt volgens de advocaten van Weiß uit verschillende documenten.

Audi ontkent de aantijgingen en zegt dat de top van de autofabrikant, evenals de top van het moederbedrijf Volkswagen, door intern onderzoek van advocatenkantoor Jones Day zijn vrijgepleit van iedere voorkennis van Dieselgate. 

Eerder klapte oud-topman Piëch uit de school over dieselgate. 

‘Audi dreigt met aangifte tegen oud-medewerker’ | Automotive Online

‘Audi dreigt met aangifte tegen oud-medewerker’

Redactie Redactie
Foto: Audi

Dat zegt Audi tegen zakenblad Handelsblatt.

Weiß advocaten beschuldigen Audi-ceo Rupert Stadler van voorkennis van het dieselschandaal. Stadler zou al vanaf 2012 afweten van dieselgate, ver voor de uitbraak van het schandaal in september 2015. Dit blijkt volgens de advocaten van Weiß uit verschillende documenten.

Audi ontkent de aantijgingen en zegt dat de top van de autofabrikant, evenals de top van het moederbedrijf Volkswagen, door intern onderzoek van advocatenkantoor Jones Day zijn vrijgepleit van iedere voorkennis van Dieselgate. 

Eerder klapte oud-topman Piëch uit de school over dieselgate.