Duitse fabrikanten in gebruikte auto’s

Redactie Redactie
• Laatste update:

Zo heeft Mercedes in Frankfurt een showroom ingericht met honderd gebruikte voertuigen onder de naam Jonge Sterren. VW heeft in april de website Leasingboerse gelanceerd waar demo-auto’s met leasecontract worden aangeboden, en BMW zag de occasionverkoop bij zijn Duitse dealers met 13% groeien. 

De fabrikanten verwachten flink meer financieringen te zullen verkopen en te groeien in mobiliteitsinitiatieven, zoals Daimler`s Car2go. 

Doordat de vraag naar occasions in Duitsland zo hoog is, wordt het minder rendabel voor Nederlandse importeurs om gebruikte auto’s bij onze Oosterburen te betrekken. Occasions moeten daardoor van steeds verder komen om in ons land aan de occasionvraag te voldoen.

Lees meer over deze trend in Automotive 7, dossier Remarketing die 5 juli verschijnt. 

Duitse fabrikanten in gebruikte auto’s | Automotive Online

Duitse fabrikanten in gebruikte auto’s

Redactie Redactie
• Laatste update:

Zo heeft Mercedes in Frankfurt een showroom ingericht met honderd gebruikte voertuigen onder de naam Jonge Sterren. VW heeft in april de website Leasingboerse gelanceerd waar demo-auto’s met leasecontract worden aangeboden, en BMW zag de occasionverkoop bij zijn Duitse dealers met 13% groeien. 

De fabrikanten verwachten flink meer financieringen te zullen verkopen en te groeien in mobiliteitsinitiatieven, zoals Daimler`s Car2go. 

Doordat de vraag naar occasions in Duitsland zo hoog is, wordt het minder rendabel voor Nederlandse importeurs om gebruikte auto’s bij onze Oosterburen te betrekken. Occasions moeten daardoor van steeds verder komen om in ons land aan de occasionvraag te voldoen.

Lees meer over deze trend in Automotive 7, dossier Remarketing die 5 juli verschijnt.