‘Opel in 2012 weer winstgevend’

Redactie Redactie
• Laatste update:

GM Europe boekte in het eerste halfjaar een winst van 100 miljoen dollar (circa 73 miljoen euro).

Sinds 1999 heeft GM in Europa ruim 14 miljard dollar verloren, meldt Bloomberg. 

Volgens Akerson is GM dit jaar in alle continenten winstgevend. Opel is dit jaar nog verlieslatend, maar dat is een gevolg van de herstructureringskosten die onder andere voortkwamen uit de sluiting van enkele fabrieken. Volgend jaar moet ook Opel winstgevend kunnen zijn, denkt Akerson. 

‘Opel in 2012 weer winstgevend’ | Automotive Online

‘Opel in 2012 weer winstgevend’

Redactie Redactie
• Laatste update:

GM Europe boekte in het eerste halfjaar een winst van 100 miljoen dollar (circa 73 miljoen euro).

Sinds 1999 heeft GM in Europa ruim 14 miljard dollar verloren, meldt Bloomberg. 

Volgens Akerson is GM dit jaar in alle continenten winstgevend. Opel is dit jaar nog verlieslatend, maar dat is een gevolg van de herstructureringskosten die onder andere voortkwamen uit de sluiting van enkele fabrieken. Volgend jaar moet ook Opel winstgevend kunnen zijn, denkt Akerson.