Bestelauto van het jaar 2023: Renault Kangoo E-Tech

Romy Wielinga Romy Wielinga
• Laatste update:

De Kangoo E-Tech scoort de meeste punten op het gebied van functionaliteit en compleetheid van het programma. De auto wordt door de vakjury gezien als een innovatieve mededinger met een breed modellenprogramma. De Kangoo E-Tech heeft bovendien een acceptabele actieradius tot 300 kilometer en een maximaal trekgewicht van 1500 kg, waarmee hij zich positief onderscheidt van de concurrentie. Voor fleetowners is bovendien belangrijk dat de organisatie van Renault als relatief stabiel wordt ervaren.

Bestelauto van het jaar 2023: Renault Kangoo E-Tech | Automotive Online

Bestelauto van het jaar 2023: Renault Kangoo E-Tech

Romy Wielinga Romy Wielinga
• Laatste update:

De Kangoo E-Tech scoort de meeste punten op het gebied van functionaliteit en compleetheid van het programma. De auto wordt door de vakjury gezien als een innovatieve mededinger met een breed modellenprogramma. De Kangoo E-Tech heeft bovendien een acceptabele actieradius tot 300 kilometer en een maximaal trekgewicht van 1500 kg, waarmee hij zich positief onderscheidt van de concurrentie. Voor fleetowners is bovendien belangrijk dat de organisatie van Renault als relatief stabiel wordt ervaren.