Pre-Motion presenteert het laagste draaiplateau ter wereld

Romy Wielinga Romy Wielinga
• Laatste update:
Beeld: Pre-Motion

Het belang van de digitale showroom is in de afgelopen jaren enorm toegenomen en wordt alleen maar groter. Klanten oriënteren zich niet alleen online, maar doen praktisch gezien hun aankoopbeslissing vanaf de bank. Pre-Motion merkt dat steeds meer autobedrijven zien hoe belangrijk goede advertentiefoto’s zijn in het verkoopproces, door de groeiende interesse in hun draaiplateaus.

Eenvoudig op- en afrijden

Een draaiplateau helpt om automatisch professionele en uniforme beelden te maken. Door de hoogte van de nieuwe draaischijf van Pre-Motion, rijden auto’s zonder moeite het draaiplateau op- en af. Er is er geen losse oprijrand of verhoogde vloer meer nodig. Het draaiplateau kan zo worden geïnstalleerd op een bestaande vlakke vloer.

Professionele foto’s in een handomdraai

De designzuil met touchscreen staat mooi in de ruimte en maakt het starten van fotosessies eenvoudig. Bijna alle fotocamera’s zijn te koppelen aan het draaiplateau, waardoor het fotoproces automatisch verloopt.

Het draaiplateau is ook aan te sturen met een app, afstandsbediening of wandbediening en heeft in combinatie met software een directe koppeling met verschillende voorraadbeheerystemen.

Meer dan 17 jaar ervaring

Directeur en oprichter Pieter Koning legt uit waarom deze ontwikkeling op dit moment relevant is: “In 2005 zijn we begonnen met het maken van systemen gericht op productpresentatie in showrooms en op beurzen. Door de jaren zien we dat onze draaiplateaus steeds meer gebruikt worden voor fotografie en efficiëntie. Alle kennis en ervaring van de afgelopen jaren hebben we toegepast in deze nieuwe ontwikkeling.”

In de pilot fase hebben verschillende autobedrijven het Draaiplateau UltraLaag™ al in gebruik genomen, waaronder de autobedrijven ABD Renault, De Groot, Stam, Auto Mooij, Auto Hommel en fietsen-start-up Upway.

Meer informatie over het draaiplateau en de lanceeractie is te vinden op de website: https://pre-motion360.com/nl/draaiplateau-ultralaag/.

Over Pre-Motion

Pre-Motion beheerst met haar 20 medewerkers het hele proces: van productontwikkeling tot en met de installatie bij de klant. Met ruim 200 projecten in binnen- en buitenland, heeft Pre-Motion haar sporen in de automotive zeker verdiend. Binnen Europa is Pre-Motion marktleider als draaiplateau- en 360° fotostudio-fabrikant. Pre-Motion is zowel hofleverancier bij Audi in Ingolstadt als fotografiepartner bij het lokale autobedrijf.

Pre-Motion presenteert het laagste draaiplateau ter wereld | Automotive Online

Pre-Motion presenteert het laagste draaiplateau ter wereld

Romy Wielinga Romy Wielinga
• Laatste update:
Beeld: Pre-Motion

Het belang van de digitale showroom is in de afgelopen jaren enorm toegenomen en wordt alleen maar groter. Klanten oriënteren zich niet alleen online, maar doen praktisch gezien hun aankoopbeslissing vanaf de bank. Pre-Motion merkt dat steeds meer autobedrijven zien hoe belangrijk goede advertentiefoto’s zijn in het verkoopproces, door de groeiende interesse in hun draaiplateaus.

Eenvoudig op- en afrijden

Een draaiplateau helpt om automatisch professionele en uniforme beelden te maken. Door de hoogte van de nieuwe draaischijf van Pre-Motion, rijden auto’s zonder moeite het draaiplateau op- en af. Er is er geen losse oprijrand of verhoogde vloer meer nodig. Het draaiplateau kan zo worden geïnstalleerd op een bestaande vlakke vloer.

Professionele foto’s in een handomdraai

De designzuil met touchscreen staat mooi in de ruimte en maakt het starten van fotosessies eenvoudig. Bijna alle fotocamera’s zijn te koppelen aan het draaiplateau, waardoor het fotoproces automatisch verloopt.

Het draaiplateau is ook aan te sturen met een app, afstandsbediening of wandbediening en heeft in combinatie met software een directe koppeling met verschillende voorraadbeheerystemen.

Meer dan 17 jaar ervaring

Directeur en oprichter Pieter Koning legt uit waarom deze ontwikkeling op dit moment relevant is: “In 2005 zijn we begonnen met het maken van systemen gericht op productpresentatie in showrooms en op beurzen. Door de jaren zien we dat onze draaiplateaus steeds meer gebruikt worden voor fotografie en efficiëntie. Alle kennis en ervaring van de afgelopen jaren hebben we toegepast in deze nieuwe ontwikkeling.”

In de pilot fase hebben verschillende autobedrijven het Draaiplateau UltraLaag™ al in gebruik genomen, waaronder de autobedrijven ABD Renault, De Groot, Stam, Auto Mooij, Auto Hommel en fietsen-start-up Upway.

Meer informatie over het draaiplateau en de lanceeractie is te vinden op de website: https://pre-motion360.com/nl/draaiplateau-ultralaag/.

Over Pre-Motion

Pre-Motion beheerst met haar 20 medewerkers het hele proces: van productontwikkeling tot en met de installatie bij de klant. Met ruim 200 projecten in binnen- en buitenland, heeft Pre-Motion haar sporen in de automotive zeker verdiend. Binnen Europa is Pre-Motion marktleider als draaiplateau- en 360° fotostudio-fabrikant. Pre-Motion is zowel hofleverancier bij Audi in Ingolstadt als fotografiepartner bij het lokale autobedrijf.