Gemakkelijk en snel met Autogarantie.nl

Romy Wielinga Romy Wielinga
• Laatste update:

Gemak en snelheid staan voorop bij Autogarantie.nl. Je scant het kenteken, kiest de juiste garantie en bevestigt de aanvraag. In slechts enkele seconden sluit je via de app van Autogarantie.nl een occasiongarantie af. De app is uitsluitend beschikbaar voor autobedrijven en is erop gericht garantie zo eenvoudig mogelijk te houden.

De app is ook in te zetten als sales tool. Je toont dan de consumentenprijzen inclusief btw. Bovendien stel je zelf de marge in. Dat betekent dat je zelf bepaalt hoeveel je verdient aan een garantie. Met de app van Autogarantie.nl is garantie niet langer een ingewikkelde en tijdrovende activiteit.

Meer weten? Bekijk de video en neem contact op met Autogarantie.nl 

Gemakkelijk en snel met Autogarantie.nl | Automotive Online

Gemakkelijk en snel met Autogarantie.nl

Romy Wielinga Romy Wielinga
• Laatste update:

Gemak en snelheid staan voorop bij Autogarantie.nl. Je scant het kenteken, kiest de juiste garantie en bevestigt de aanvraag. In slechts enkele seconden sluit je via de app van Autogarantie.nl een occasiongarantie af. De app is uitsluitend beschikbaar voor autobedrijven en is erop gericht garantie zo eenvoudig mogelijk te houden.

De app is ook in te zetten als sales tool. Je toont dan de consumentenprijzen inclusief btw. Bovendien stel je zelf de marge in. Dat betekent dat je zelf bepaalt hoeveel je verdient aan een garantie. Met de app van Autogarantie.nl is garantie niet langer een ingewikkelde en tijdrovende activiteit.

Meer weten? Bekijk de video en neem contact op met Autogarantie.nl