Automotive sector kan flink besparen tijdens coronacrisis

Romy Wielinga Romy Wielinga

Wat betekent dit nu? Wel kosten, maar geen omzet?

Los van het gezondheidsaspect, staan veel ondernemers in de automotive sector momenteel ook voor een grote financiële uitdaging. Door teruglopende inkomsten is kostenbesparing op dit moment van een doorslaggevend belang. HIT Profit is als onafhankelijk kennis- en inkoopcollectief voor energie en verzekeringen de aangewezen partner en geeft graag betekenis aan de huidige uitdaging.

Ondernemers helpen elkaar

Je kunt als ondernemer direct kosten besparen door inzicht te krijgen in je zakelijk energieverbruik. HIT wil hier graag bij helpen en daarom stellen we onze analisten een half uur kosteloos ter beschikking voor een kostenbesparend adviesgesprek. De analist kan je helpen om aan de slag te gaan met acties die niets of weinig kosten, maar die wel direct een besparing opleveren. Dit kan bijvoorbeeld door gebruik te maken van de HIT Solution. Een handige online portal die je 24/7 kunt raadplegen om je realtime verbruik te checken. Zo zie je direct waar je onnodig stroom verbruikt zonder dat je dit in de gaten hebt. Een dergelijk stroomlek valt meteen te dichten en levert dus een acute besparing op. Ook kun je alle verlichting vervangen door LED-verlichting welke een veel lager verbruik kent dan normale lampen. Daarnaast heeft LED-verlichting een langere levensduur en bespaar je dus tevens op de vervangingskosten.

Energiemaatregelen

Naast een directe besparing en verduurzaming word je als ondernemer ook gehouden aan een aantal verplichte maatregelen. Zo komt Label C voor kantoorpanden inmiddels snel dichterbij. Hierbij moeten automotive ondernemers de ruimtes die groter zijn dan 100m2 in kaart brengen. En ben je verplicht om laadpalen op je parkeerterrein te installeren. Dealers hebben vaak veel parkleerplaatsen en bij elke 10 plaatsen moet er volgens de Wet milieubeheer een laadpaal staan. Is dat al geregeld? En hoe verdien je deze kosten terug? Wat zijn de regels en hoe kun je dit realiseren? HIT begrijpt dat je nu alle hulp hierbij goed kunt gebruiken.

Dit is HIT

HIT is het onafhankelijke kennis- en inkoopcollectief voor energie en verzekeringen. We realiseren een structurele besparing van tijd en kosten op energie-inkoop, energieverbruik en verzekeringen. Daarnaast voorzien we in een continue stroom van relevante kennis in de automotive sector en ontzorgen we in het voldoen aan de huidige wet- en regelgeving. Dit doen we inmiddels voor veel ondernemingen in de automotive sector. Voor hun ervaringen met HIT kijk je even op onze automotive site.

Samen staan we sterk en overwinnen we de coronacrisis

Wil je als ondernemer in de automotive sector ook direct besparen? Ga dan voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende (virtuele) afspraak naar: https://www.hitprofit.nl/automotive/ 

Automotive sector kan flink besparen tijdens coronacrisis | Automotive Online

Automotive sector kan flink besparen tijdens coronacrisis

Romy Wielinga Romy Wielinga

Wat betekent dit nu? Wel kosten, maar geen omzet?

Los van het gezondheidsaspect, staan veel ondernemers in de automotive sector momenteel ook voor een grote financiële uitdaging. Door teruglopende inkomsten is kostenbesparing op dit moment van een doorslaggevend belang. HIT Profit is als onafhankelijk kennis- en inkoopcollectief voor energie en verzekeringen de aangewezen partner en geeft graag betekenis aan de huidige uitdaging.

Ondernemers helpen elkaar

Je kunt als ondernemer direct kosten besparen door inzicht te krijgen in je zakelijk energieverbruik. HIT wil hier graag bij helpen en daarom stellen we onze analisten een half uur kosteloos ter beschikking voor een kostenbesparend adviesgesprek. De analist kan je helpen om aan de slag te gaan met acties die niets of weinig kosten, maar die wel direct een besparing opleveren. Dit kan bijvoorbeeld door gebruik te maken van de HIT Solution. Een handige online portal die je 24/7 kunt raadplegen om je realtime verbruik te checken. Zo zie je direct waar je onnodig stroom verbruikt zonder dat je dit in de gaten hebt. Een dergelijk stroomlek valt meteen te dichten en levert dus een acute besparing op. Ook kun je alle verlichting vervangen door LED-verlichting welke een veel lager verbruik kent dan normale lampen. Daarnaast heeft LED-verlichting een langere levensduur en bespaar je dus tevens op de vervangingskosten.

Energiemaatregelen

Naast een directe besparing en verduurzaming word je als ondernemer ook gehouden aan een aantal verplichte maatregelen. Zo komt Label C voor kantoorpanden inmiddels snel dichterbij. Hierbij moeten automotive ondernemers de ruimtes die groter zijn dan 100m2 in kaart brengen. En ben je verplicht om laadpalen op je parkeerterrein te installeren. Dealers hebben vaak veel parkleerplaatsen en bij elke 10 plaatsen moet er volgens de Wet milieubeheer een laadpaal staan. Is dat al geregeld? En hoe verdien je deze kosten terug? Wat zijn de regels en hoe kun je dit realiseren? HIT begrijpt dat je nu alle hulp hierbij goed kunt gebruiken.

Dit is HIT

HIT is het onafhankelijke kennis- en inkoopcollectief voor energie en verzekeringen. We realiseren een structurele besparing van tijd en kosten op energie-inkoop, energieverbruik en verzekeringen. Daarnaast voorzien we in een continue stroom van relevante kennis in de automotive sector en ontzorgen we in het voldoen aan de huidige wet- en regelgeving. Dit doen we inmiddels voor veel ondernemingen in de automotive sector. Voor hun ervaringen met HIT kijk je even op onze automotive site.

Samen staan we sterk en overwinnen we de coronacrisis

Wil je als ondernemer in de automotive sector ook direct besparen? Ga dan voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende (virtuele) afspraak naar: https://www.hitprofit.nl/automotive/