Voldoet uw autogarantie aan de wet?

Romy Wielinga Romy Wielinga
• Laatste update:

Is de Bovag Garantie inderdaad op zijn retour, of is er sprake van een storm in een glas water? Waaraan moet een autogarantie wettelijk voldoen – en voldoet uw garantieproduct aan de eisen? Als u hier meer over wilt weten en wil meepraten over dit onderwerp, kom dan naar de Remarketing Lounge op donderdag 12 oktober a.s. op Landgoed Groot Kievitsdal in Baarn en zullen wij met onafhankelijke sprekers verder in gaan op dit dossier.

Meld u nú aan voor de Remarketing Lounge van 12 oktober

Wilt u hier meer over weten en meepraten? Kom dan naar de Remarketing Lounge op donderdag 12 oktober a.s. op Landgoed Groot Kievitsdal in Baarn en zullen wij met onafhankelijke sprekers verder in gaan op dit dossier. 

Programma 12 oktober

15:15 uur          Ontvangst bezoekers
16:00 uur          Harald Bresser van Garantievragen.nl 
16:30 uur          Mr. H.W. Vis van advocatenpraktijk Vis
17:00 uur          Remarketing  Lounge (aangeklede netwerkborrel)
19:00 uur          Einde

Hierbij aanwezig zijn?

Aanmelden voor de Remarketing Lounge van donderdag 12 oktober 2017 kan via onderstaande button.

Meld u hier aan > > 

Het bezoeken van de Remarketing Lounge is gratis voor de primaire doelgroep bezoekers (remarketing managers, occasion managers, directies dealers, etc.). Dienstverleners en toeleveranciers aan de primaire doelgroep betalen een toegangsprijs van € 99,- excl. 21 % BTW voor Remarketing Lounge.  

Voldoet uw autogarantie aan de wet? | Automotive Online

Voldoet uw autogarantie aan de wet?

Romy Wielinga Romy Wielinga
• Laatste update:

Is de Bovag Garantie inderdaad op zijn retour, of is er sprake van een storm in een glas water? Waaraan moet een autogarantie wettelijk voldoen – en voldoet uw garantieproduct aan de eisen? Als u hier meer over wilt weten en wil meepraten over dit onderwerp, kom dan naar de Remarketing Lounge op donderdag 12 oktober a.s. op Landgoed Groot Kievitsdal in Baarn en zullen wij met onafhankelijke sprekers verder in gaan op dit dossier.

Meld u nú aan voor de Remarketing Lounge van 12 oktober

Wilt u hier meer over weten en meepraten? Kom dan naar de Remarketing Lounge op donderdag 12 oktober a.s. op Landgoed Groot Kievitsdal in Baarn en zullen wij met onafhankelijke sprekers verder in gaan op dit dossier. 

Programma 12 oktober

15:15 uur          Ontvangst bezoekers
16:00 uur          Harald Bresser van Garantievragen.nl 
16:30 uur          Mr. H.W. Vis van advocatenpraktijk Vis
17:00 uur          Remarketing  Lounge (aangeklede netwerkborrel)
19:00 uur          Einde

Hierbij aanwezig zijn?

Aanmelden voor de Remarketing Lounge van donderdag 12 oktober 2017 kan via onderstaande button.

Meld u hier aan > > 

Het bezoeken van de Remarketing Lounge is gratis voor de primaire doelgroep bezoekers (remarketing managers, occasion managers, directies dealers, etc.). Dienstverleners en toeleveranciers aan de primaire doelgroep betalen een toegangsprijs van € 99,- excl. 21 % BTW voor Remarketing Lounge.