Automotive Jaargesprekken: Dit wordt een mooi jaar!

Steven Don Steven Don
• Laatste update:

Hoe verloopt dit jaar de import en export van voertuigen? Welke waarde kunnen occasionportals nog toevoegen? Wat zijn de ontwikkelingen op het gebied van personeel en mobiliteit? In de afgelopen weken gaven Paul de Vries (Marktplaats/DCDW), Jurgen Vugts (Autoscout24 / Autotrader), Frank Bolsenbroek (Bolsenbroek&Partners), Coen Post (Bovemij), Nancy Poeran (Innovam), Joost Lapidaire (Ambition Manager), Rolf van Essen (Biddo), Siem Klapwijk (S&H Tyres), Niels van de Ven en Jeff Hendriks (namens VOC) hun reactie in de rubriek Partnercontent. Evenals Bertho Eckhardt van de Bovag, met speciale dank voor het gastheerschap in het Bovaghuis.

U kunt alle interviews terugvinden in het Automotive Youtubekanaal.

Automotive Jaargesprekken: Dit wordt een mooi jaar! | Automotive Online

Automotive Jaargesprekken: Dit wordt een mooi jaar!

Steven Don Steven Don
• Laatste update:

Hoe verloopt dit jaar de import en export van voertuigen? Welke waarde kunnen occasionportals nog toevoegen? Wat zijn de ontwikkelingen op het gebied van personeel en mobiliteit? In de afgelopen weken gaven Paul de Vries (Marktplaats/DCDW), Jurgen Vugts (Autoscout24 / Autotrader), Frank Bolsenbroek (Bolsenbroek&Partners), Coen Post (Bovemij), Nancy Poeran (Innovam), Joost Lapidaire (Ambition Manager), Rolf van Essen (Biddo), Siem Klapwijk (S&H Tyres), Niels van de Ven en Jeff Hendriks (namens VOC) hun reactie in de rubriek Partnercontent. Evenals Bertho Eckhardt van de Bovag, met speciale dank voor het gastheerschap in het Bovaghuis.

U kunt alle interviews terugvinden in het Automotive Youtubekanaal.