Automotive on Tour: netwerken in de afdaling

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:

Automotive on Tour wordt georganiseerd door Bauke Dekker en Martijn Zaal, twee ondernemers uit de autobranche. “We willen sportiviteit, plezier en netwerken met elkaar combineren in een jaarlijks terugkerend evenement”, zegt Zaal. “Daarnaast is er ook een inhoudelijk programma waarbij we ingaan op actuele trends in de autobranche. We hebben in de afgelopen jaren gemerkt dat die combinatie van inhoud, netwerken en sport zorgt voor een unieke sfeer.”

En skiën, dat is toch ook wel wat anders dan een dagje congresbezoek in Nederland, zegt Dekker. “Op een of andere manier zorgt intensief contact in een gezamenlijke reis naar het buitenland ook voor een extra goede zakelijke relatie daarna. Je bent echt even uit de waan van de dag, terwijl je daar bij een evenement in Nederland veel minder de kans voor krijgt.”

Voor meer informatie en inschrijven, klik hier.

Speedrepair, 3keerZ Salesmanagement & Consultancy, Autoveiling.nl en ABS Autoherstel zijn sponsor van dit evenement. Automotive is mediapartner.

Let op: er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.