De rallykanonnen van volvo

Redactie Redactie
• Laatste update:

In 2012 won het team Van Toorn ook al, in 2013 werd het tweede en vorig jaar ging de erebokaal naar collega Maarten Weijschede. Er verschenen bij deze vijfde editie 64 klassiekers, youngtimers, sportwagens en cabrio's aan de start voor een rit door de Achterhoek en de IJsselvallei. Uiteraard reden ook wij van Mobility Media mee, in een als Tour de France-volgauto uitgedoste Citroën DS Break uit 1975.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

De rallykanonnen van volvo | Automotive Online

De rallykanonnen van volvo

Redactie Redactie
• Laatste update:

In 2012 won het team Van Toorn ook al, in 2013 werd het tweede en vorig jaar ging de erebokaal naar collega Maarten Weijschede. Er verschenen bij deze vijfde editie 64 klassiekers, youngtimers, sportwagens en cabrio's aan de start voor een rit door de Achterhoek en de IJsselvallei. Uiteraard reden ook wij van Mobility Media mee, in een als Tour de France-volgauto uitgedoste Citroën DS Break uit 1975.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.